Alle indlæg og emner.

Nye tiltag på agendaen.

Okay. Altså. Alle dem, der kender mig ved, at jeg er TRYGHEDSNARKOMAN. Sådan virkelig. Og det har jeg altid været. Jeg har altid fulgt den “lige” vej – I ved : folkeskole, gymnasie, seminarie, samme job lige siden, gift med min første kæreste, hus som 19-årig osv osv. Det er bare mig og sådan trives jeg bedst, har jeg fundet ud af med alderen. 
Men for to-tre år siden, begyndte jeg jo så at interessere mig enormt meget for skønhed. Produkter. Make-up. Jeg var nemlig selv vanvittig træt af at ende med fejlkøb hele tiden til min tæt-på-acne-plagede hud og jeg valgte derfor at sætte mig grundigt ind i tingene, dele min viden og erfaring med andre i samme situation, og her er jeg så nu. 
Jeg har næsten 2600 skønne følgere på IG, 8000 læsere på bloggen hver måned, masser af skønne mails hver dag, som jeg besvarer og hvor jeg vejleder folk, der henvender sig. Og jeg elsker det.
Men lige pludselig begyndte tingene at “ramle” lidt sammen inden i mig. Først gjorde det mig enormt utilpas, for hvilke følelser var det lige der rumsterede inden i mig nu? Jeg kunne ikke identificere dem, for jeg havde aldrig mærket de følelser før. De var helt nye og anderledes. Meget modsat trygge. 
Jeg valgte at mærke efter. Tænke over, hvad jeg egentlig ville med mit liv. Jeg er i et fantastisk lykkeligt ægteskab, så det kunne jeg sætte et stort minus ved ikke var problemet. Så jeg vidste, at det var de andre elementer jeg måtte analysere lidt på : Job og fritid. 

Jeg arbejder et fantastisk sted med skønne mennesker omkring mig, men jeg ønskede mere tid til min hobby. Jeg ønskede større mulighed for at arbejde med skønhed. Og at skrive på mine romaner. De ting, som jeg også er god til. 
Så…Jeg sagde mit job som lærer op :-/ En solrig onsdag ved middagstid.
Mit trygge, dejlige, faste lærerjob gennem 10 år, uden at have andet i ærmet. 
Hvad skete der for det? Jeg tænkte, at jeg måtte være ramt af en mindre hjerneblødning. Det lignede ikke mig, at gøre sådan noget drastisk noget. Jeg brugte flere måneder på at tænke over, hvad pokker jeg ville. Jeg lyttede meget til “hvad gør vi nu, lille du” (griner – Og ja, det er en joke!)

Men her er konklusionen: 

Meget snart kan jeg kalde mig selv for webshop-ejer og lærer i et nyt deltidsjob (30 timer og egentlig synes jeg “deltid” lyder forkert i forhold til de timer) ved siden af 🙂 
Jeg måtte bare åbne en webshop med mærker, som har gjort gode ting for mig og som kan købes af andre, der ønsker gode, kvalitetsbevidste produkter og god personlig vejledning af mig. Og jeg glæder mig simpelthen sådan til at præsentere jer for : 
get the GLOW“, som min shop skal hedde. 

Jeg vil stadig have @make_everything_up ved siden af, hvor jeg stadig vil teste og afprøve produkterne jeg får tilsendt, og som jeg køber, så i princippet sker der ikke noget “nyt” udover, at jeg nu også kan tilbyde mine læsere endnu mere service i og med, at jeg har en webshop, hvor jeg sælger de produkter I i forvejen hører en del om på @make_everything_up og ofte spørger til, omkring, hvor de kan købes m.m. 
Jeg vil stadig være ærlig, saglig og mig selv, i forhold til tests, anmeldelser, meninger, youtube, blog osv. 
I mine øjne er det ren “win-win” 🙂

Hvad tænker I om mine planer? 

– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.