Alle indlæg og emner. · Tips og tricks · Uren hud.

Åh jo – “Børge” kommer også på besøg hos mig!

Jeg hader bumser! Jeg tror ikke, at jeg kender nogen i HEEEELE verden, der ikke siger det samme. 
Men lige for tiden, eller ja, det vil sige, de sidste 3-4 dage, der har jeg fået den ene urenhed i højre side af ansigtet, efter den anden….
Jeg har ikke lavet om på mine hudrutiner, eller  haft gang i nye produkter, så jeg gik og undrede mig lidt. 
Ind til jeg kom til at tænke på, at det muligvis kan være “hvede-urenheder“. 
Det tænker jeg fordi, at jeg praktisk talt ikke har lavet andet end at æde mig tyk og fed (og åbenbart også “bumset“) i hvedeknopper, varme hveder, hveder, kald det, hvad I vil. Jeg tror simpelthen, at det er en reaktion på det :-/ ?? 
Det har jeg ikke prøvet før, men jeg har, som sagt, spist abnormt meget hvidt brød de sidste dage. Det smager jo godt det skidt! 🙂 
Normalt får jeg en urenhed eller to, når cyklussen sætter i gang, eller hvis jeg tester et produkt, min hud ikke kan lide. Det er normalt at få en bums i tide og utide, men denne gang, er jeg decideret blevet angrebet! :-0 

Så her til aften har jeg plejet min kære hud ekstra-ekstra godt med en god frugtsyremaske fra Oskia, cremer med salicylsyre og sidder nu med små pads på fra Formula 10.0.6, som altid reducerer rødmen og ømheden. 

Damn! Det er læææænge siden, at jeg har været sådan plaget. Godt man har god make-up blandt andet fra IDUN Minerals

Nå, men jeg er altså ikke for fin til at fortælle jer, at min hud også kan reagere og ligne noget, der er løgn. 
Og jeg er heller ikke for fin til at vise jer et billede af det, så I kan se med egne øjne, at ingens hud er helt perfekt 😉 Men man kan gøre ufattelig meget for at opnå fantastiske resultater. 

– Mette Milan 
Under angreb!

Med Formula 10.0.6 på! De hjælper på rødme, ømhed og minimerer urenheden betydeligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *