Alle indlæg og emner. · Tests. · Tips og tricks

M2 Beauté -M2 brows.

Jeg har testet M2 brows i 4 uger, som jeg har fået tilsendt af skønne Amaze.press 🙂 
M2 brows er et vækstprodukt, der stimulerer brynenes naturlige vækst, og gør dem kraftigere, mørkere og udfylder de “huller” man af og til kan have i brynene.
Det lød jo for godt til at være sandt. Og jeg var på opgaven fra dag 1. 

I 90’erne var det (desværre!!!!) totalt IN, at brynene skulle plukkes så tynde som muligt. Det var Spice girls’s tiden – Been there, done that 🙂 
Det har sidenhen resulteret i masse-tatoveringer af bryn, og bryn, der simpelthen ikke vil vokse ordentligt ud igen og følge med tidens trend, som heldigvis er blevet opdateret til kraftigere, mere naturlige bryn.

M2brows indeholder en masse aktive og plejende ingredienser som :
MDN, der stimulerer brynenes vækst, Biotin/vitamin B7, som gør brynene kraftigere, “Black sea rod Oil“, stimulerer den naturlige vækstvirkning, hyaluronsyre, som skaber smidighed til brynene, Prodew 300, som optager og binder fugten til brynene og en masse andre gode ingredienser. 

Ærligt talt, så var jeg skeptisk på forhånd over dette produkt – Det var jeg fordi at jeg ikke havde “succes” med M2lashes, da jeg i sin tid prøvede det. Det gav en ubehagelig svie på øjenlåget i sådan en grad, at jeg efter to gange lagde produktet fra mig og opgav. Når noget svier på mig, sådan for real, så bliver jeg en kylling. Og der sparker min fornuft ind. Så i realiteten fik jeg aldrig afprøvet den reelle effekt, men har til gengæld set de vildeste resultater, så tænker, at jeg på sigt vil give det en chance til 🙂
Jeg var derfor rigtig glad, da jeg med let-sammenknebne øjne, påførte M2brows, og det ikke kunne mærkes – det mindste 🙂 
Det kunne effekten derimod – allerede efter en uge, skulle jeg plukke brynene oftere. 
Jeg synes ikke at udseendet på brynene var tydeligt forandret, og dog kunne jeg jo se, at der var mange flere små hår hist og her. Både lyse og de lidt mere grove. 

Resultatet har så vist sig GEVALDIGT efter, at jeg har farvet brynene op. Jeg fik ærligt talt et lille chok. Jeg har ikke haft så “kraftige” bryn, så længe jeg kan huske. Farven har lige fået farvet alle de nye små og lyse bryn. 
Det skal siges, at brynene er nyfarvede på alle billeder forneden! 

Jeg er ovenud tilfreds med resultatet, som er længere, tykkere og flottere bryn.
Den vejledende pris er 1040,- for 5 ml, som er til ca. 3-4 måneders brug. 
Du kan læse mere lige her.  

– Mette Milan 

De to billeder med lukkede øjne er fra dag 1. Åbne øjne = 4 uger efter. 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.