Alle indlæg og emner. · Tips og tricks

Glød til huden.

Hvem elsker ikke en glødende, lækker, naturlig hud? 
Her er nogle fif til at få gløden frem i kinderne 🙂

1) Codage har lanceret den mest fantatiske serum, der tryller ægte glød frem i huden. Serum n•3 “Radiance & Energy” er mit favoritserum, som jeg griber ud efter næsten dagligt eller i perioder, hvor min hud bare er trist og træt. Jeg oplever en levende, smuk hud ved brug af denne lækre sag. Derudover er det jo også et plus, at den eliminerer de første fine linjer 😉 Prisen er 595,- for 30 ml. 

2) En smuk blush gør tricket uden på huden. Jeg er selv vild med “Havtorn” fra IDUN Minerals, som skaber en sprød glød til kinderne. Jeg er også vild med “Majorette” fra Benefit, som skaber en fin koral/ferskenfarvet glød på kinderne. Emballagen er vild fin også 😉 “Havtorn” koster 235,- og “Majorette” koster også 235,-

3) Det er faktisk muligt at købe glød på dåse. IDUN Minerals har fremstillet “Tyra”, en glødende transparent pudder, lige til at duppe i ansigtet over make-uppen. Små fine lysreflekterende partikler fremtryller derved den fineste glødende hud og matterer huden samtidigt. Den bliver et kæmpe hit om et par uger især, hvor solen er fremme og gløden rigtig kan ses i lyset. “Tyra” koster 319,- 

4) En lækker highlighter kan også skabe den rigtige glød. Jeg bruger denne champagnefarvede øjenskygge fra “Make-up factory” til at definere gløden på kindbenene med. Jeg bruger den mest på øjenlågene, men den har så perfekt en glødende highlighting nuance, at den kan bruges til lidt af det hele.

5) Mange er imod det – Jeg er ikke. Jeg er kæmpe fan af en god gang eksfoliering af huden og min kombinerede hud trænger til det en gang i ugen. Den higer ligefrem efter det. En god gammeldags skrub til at få gang i cellerne, blodcirkulation og fjerne døde hudceller. Jeg bruger forskellige scrubs. Bioeffects “Volcanic Exfoliator” er lækker og Oskias “Microexfoliating balm”, som er min favorit scrub. 
En god frugtsyremaske, f.eks Oskias “Renaissance mask“, gør også arbejdet til perfektion, når vi snakker om at finde gløden frem. 

Jeg putter nogle gange lidt af “Tyra” pudderen i min dagcreme og smører i ansigtet – Så får jeg naturlig glød over hele ansigtet – Men den kan også duppes på kinder, pande og hage. De steder man ønsker at fremhæve en smule med glød. 

Hvad gør du for at få gløden frem i huden? 

– Mette Milan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *