Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter · Tests.

Korres “Wild rose advanced repair sleeping facial”

For fire dage siden fik jeg tilsendt en lille fin tube til test. Indholdet var “Wild rose advanced repair sleeping facial” fra mærket Korres. Jeg kender mærket Korres, men havde aldrig prøvet denne maske.

Duften var det første, der slog mig. Den dufter meget, men godt. Meget godt 🙂
Der står om denne natmaske, at den skulle kunne vise resultater natten over, og sådan nogle produkter, har jeg det altid sådan lidt “ja-ja-ro-på-så-vis-mig-da-hvad-du-kan-før-jeg-tror-på-dig” med.

For en uges tid siden, var jeg “plaget” med urenheder på hagen, ved næsen og lidt i panden i højre side af ansigtet. Det er pisse irriterende, for at sige det ærligt, og især efterfølgerne af sådan et udbrud. 
Jeg får nemlig ofte mørke, røde pletter og ofte i lang tid. Derudover bliver jeg ofte tør rundt om den gamle urenhed i lang tid. Så natmasken her, som lover reducering af mørke pletter, mere jævn hud, fugt og glød, på no-time, kom på et perfekt tidspunkt.
Masken kan bruges hver aften, før du går i seng. 
Ingredienserne er blandt andre: “Wild-rose” olie, og stabiliseret C-vitamin, som giver en lysning af huden og styrker cellefornyelsen. Så indeholder produktet også hyaluronsyre, aloe vera og jojobaolie, som giver et ekstra fugtboost. Min hud er silkeblød hver morgen, kan jeg godt fortælle jer. Den kan altså noget denne maske. Jeg fortsætter med at bruge denne 14 dage endnu, og kommer med min endelige anmeldelse. 

Ja, billedet herunder taler for sig selv. Synes jeg. 

Kan I også se forskellen??

Prisen for 16 ml maske er 99,- og 40 ml 298,-.
Masken kan købes hos : Magasin, Bahne og Matas. 
Jeg har også set et godt tilbud på et minikit lige her til 105,- som jeg selv vil benytte mig af senere i dag! 

– Mette Milan Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *