Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter · Tests.

Måske en ny favorit lermaske…

…. Ind til jeg finder en ny favorit naturligvis, men generelt, er jeg ikke stor fan af lermasker. Jeg er vild med fugtmasker, frugtsyremasker osv, men lermasker har, det sidste års tid, været temmelig overflødig hos mig. 
Jeg har i mange år været glad for Beauté Pacifiques lermaske og LING skincares “herbal clay mask“. De er super gode, men en smule dyre. LINGs er i hvert fald. 

Så har jeg hevet nogle lermasker hjem til min shop, og de skal testes, før jeg sætter noget som helst til salg. 

Masken, som jeg har testet for nyligt, er fra Formula 10.0.6 – En prisvenlig lermaske med jordbær, røllike og rosemarin. Den hedder “Pores be pure – Skin-clarifying mud mask” til 99,- for 100 ml. 
Man smører den på ren hud, lader den sidde i 15 minutter ca, og skyller af. 
Den niver en smule dér, hvor porerne er lidt store og tilstoppede. Og den køler også på huden. 
Men bedst af alt, så efterlader den huden super, super blød og lækker. 
Masken er designet til hud med tendens til urenheder og tilstoppede porer.

Jeg påfører altid olie efter en lermaske, da jeg ofte har haft fornemmelsen af, at en lermasker stripper huden for fugt og olie, men det er ikke tilfældet denne gang. Jeg smurte en dagcreme på efterfølgende og det føles som nok. Dejlig billig maske, som jeg glæder mig til at præsentere for jer andre i shoppen!

– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *