Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter

De værste produkter – nogensinde!

Jeg elsker at teste. Uden tvivl. Jeg synes, det er fedt at have muligheden for at afprøve noget, se hvordan det virker og videreformidle til andre søde mennesker, som står midt i den beautyjungle, jeg selv har stået i.

Men det er ikke kun “wohoo-agtigt” at være tester. Af og til kommer man til at afprøve noget, man ville ønske, man aldrig havde været i nærheden af. 
Jeg er heldigvis blevet meget god til at sige “Nej tak”, til at afprøve produkter, hvis jeg ved, at det bare ikke er mig, men jeg er kommet til at sige “Jo tak” til produkter, som helved har skabt! 
Her er min liste over absolut værste produkter – Ever! 

1) Veet easy wax. 
Shit altså – Jeg fik muligheden for at afprøve Veet easy wax gennem bladet Woman. Jeg synes, at det lød spændende, og jeg var så “heldig” at blive udvalgt til at teste kittet, som er voks til benene, der skulle gøre dem super glatte og lækre på den nemmeste måde. 
For at gøre historien kort : flere måneder med svie, kløe, store pigmentplamager på benene, (produktet HEV pigmenterne af huden!!!) dermatolog og utallige mailkorrespondancer til Veet (halvdelen af gangene, fik jeg ALDRIG svar) står jeg her, et år efter, med grimme ben, der stadig mangler en masse pigment + har jeg efter at have brugt Veet easy wax udviklet eksem og udslæt på benene også, som er ved at blive behandlet med birnyrebarkhormon-creme. Jeg er SÅ vred på mig selv over at have brugt det latterlige lorteprodukt på mig selv, og så vred på Veet over, at de laver sådan et farligt produkt. Efterfølgende har jeg læst anmeldelser på trustpilot – Det er IKKE godt og en katastrofe, at de må blive ved med at lave produkter. Skam jer Veet!!! 

2) Jorgóbe Peel off mask.
Den værste maske, jeg nogensinde har prøvet. Av av av.
Den lyder tiltalende og smart, men den hiver ALLE hår ud af ansigtet, og ingen hudorme eller andet. Den er enorm svær at få hevet af ansigtet og giver flere tårer end smil! 
Derudover giver den ansigtet en stram fornemmelse efterfølgende og en ubehagelig svie. Jeg kommer ikke i nærheden af den peel-off maske igen. Ever! 

3) E.L.F lip-balm spf 15. 
Jeg købte denne transparente læbepomade for nogle år siden – Men har endnu ikke glemt, hvordan den ødelagde mine læber! Fuldstændigt. 
Den føltes, som iltslukkende silikone på læberne og udtørrede dem, så jeg i en måned efter, døjede med ualmindeligt tørre læber, der skulle plejes med olie og creme til meget tør hud. Mine læber er ikke sarte, så det er 100% af det var produktet, der var skyld i det hele. 

Dette er mine oplevelser af produkterne – Ikke sikkert I mener det samme 🙂 

Har I prøvet produkter, som I bare fortryder, at I nogensinde kom i nærheden af? 

– Mette Milan 


HER SKULLE HAVE VÆRET ET BILLEDE, MEN ER BLEVET TRUET TIL AT FÅ DET FJERNET INDEN 24-TIMER, SÅ I MÅ TÆNKE JER TIL PRODUKTERNE 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *