Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter

Sommerens musthaves.

Jeg kan komme med eksempler på 100 ting, vi bare ikke kan undvære, når først sommeren er over os, men jeg har alligevel formået at nedbringe antallet af musthaves 😉 OG det var en udfordring!

1) Solcreme – Naturligvis. Det er og bliver sommerens vigtigste produkt. Jeg kan her anbefale Avénes “Refléxe Solaire” med SPF 50 og dry touch. Den er super, super god, hvis man virkelig vil være godt dækket ind i solen. Den kan købes lige her til en rigtig god pris. 
Hvis man blot ønsker en dagcremeagtig-konsistens med en let SPF i sig, kan jeg anbefale Formula 10.0.6’s “Picture perfect day” med SPF 15, vitamin c og guava. Den dufter himmelsk, og føles let og lækker på huden. “Face the day” fra samme mærke, indeholder også SPF 15, men har derudover lidt farve i sig, så huden får en dejlig sommerlig glød. Jeg vil kalde den for en BB-cream. De kan begge købes her fra den 6/6. Den koster 99,- 

2) Face mist – Jeg kan ikke leve uden face mist længere. Jeg bruger en face mist til alt efterhånden. De to face mist mærker, jeg er gladest for, er Avénes “Eau Thermale spring water” og Maya Water. De kan bruges før du smører serum, olie eller creme på. Den kan bruges efter make-uppen er lagt, i løbet af dagen – Hele tiden. Den skaber lige den fugtgivende boost, din hud har brug for. Avénes face mist kan købes her og Maya Water her. Prisen på Avénes water mist går fra 39,95 og op 🙂 Mayawater koster 150,- og 250,- afhængig af størrelse. 

3) Sommerdufte – En god duft er det hele værd. Jeg elsker, at der findes så mange dufte, at man kan have sommerdufte, vinterdufte, forårsdufte – Det er jo perfekt!
CLEAN perfume har lavet tre små parfumer – Summer edition – som kan købes i Matas for 350,-
Jeg kan godt blive træt af CLEANs dufte efter længere tids brug, og er gået væk fra dem ofte, men denne lille trio, den er rigtig lækker her til sommerens grillaftener, fester og hygge. Og så fåes de kun her til sommer. 

4) Bronzer – Og her bruger jeg en helt unik bronzer-serum til benene fra “This Works”. Den hedder “Perfect legs skin miracle“, som jeg også har skrevet en indlæg om her
Jeg har fået store, grimme pletter på benene efter at have brugt Veet easy wax, og her er det det eneste, der kan gøre benene lidt pænere udover selvbruner. Min er købt på www.lookfantastic.com og er skøn til lige at give benene en mere jævn, glødende nuance. Prisen svinger lidt derinde, men jeg gav 219,- sidste sommer. 

5) Kølende eye stick – Jeg har forelsket mig hovedkulds i Embryolisses “radiant eye stick“, som altid er kølende, og som strammer op på øjenomgivelserne, så man slipper for ophobede, trætte øjne. Den er med mig alle vegne pt. Man kan bruge den før make-uppen kommes på, eller i løbet af dagen. Den giver en lysreflekterende shine under øjnene, så man ser frisk ud – Dagen lang. Den kan købes hos www.gettheglow.dk fra den 6/6. Prisen er : 299,- 

6) Matterende pudder – Der er ikke noget værre end at skinne i hele fjæset. Olien, der nærmest drypper fra panden og næsen. Men det findes der råd for. Jeg bruger to slags puddere fra IDUN Minerals til at afhjælpe netop det problem. 
Den ene pudder hedder “Tuva” og er en transparent fast pudder, som man dupper ovenpå make-uppen / eller den rene hud, og så matterer den øjeblikkeligt huden. Prisen er 235,- Den anden pudder, som jeg også knuselsker, er “Tyra“, som også har den matterende effekt, men som også indeholder glød og diskret shine, som er lysreflekterende og får din hud til at stråle. På den lækre måde. Prisen er 319,- 

På www.webapotteket.dk har de et stort og godt udvalg af IDUN Minerals. 
 

Har du nogle sommerfavoritter? 

– Mette Milan Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *