Alle indlæg og emner.

Om “get the GLOW”.

Jeg har skrevet lidt om min kommende webshop herinde før. “get the GLOW” – Er det ikke et fantastisk navn? Jeg elsker det. GLOW. Det er nemlig præcist det jeg ønsker at give jer. Glød. I hele ordets forstand.

Jeg åbner webshoppen af flere naturlige grunde. 
Min store passion og kærlighed til produkter. 
Min interesse i at hjælpe andre mennesker med at pleje huden rigtigt og godt. 
En service til mine skønne følgere på instagram, facebook, bloggen og youtube, som kan have svært ved at finde rundt i beautyjunglen. Den er eddermame stor! Jeg har selv stået i midten af det hele og troet, at jeg ALDRIG ville få pæn hud igen! 
Men det har jeg fået. Og jeg har fået det ved egen hjælp. Ja, altså og gode produkter selvfølgelig 😉 

Nogle tænker måske : “Du åbner en webshop for at sælge og snyde os alle sammen ligesom alle andre sælgere.”
For det første : Jeg er ikke sælger. Jeg er lærer. Et helt almindeligt menneske, med en ikke så almindelig hud.
For det andet, så har jeg investeret mange penge og meget tid i dette projekt, som skal gøre det lettere for alle, at købe de gode produkter, det samme sted. Mærkerne er nemlig håndplukkede af mig. Jeg har intet i min shop, som jeg ikke kan stå inde for. Noget af det er mere effektivt end andet – Vi har alle forskellige behov – Men jeg kan stå inde for alle mærkerne! Det mener jeg er vigtigt. 
For det tredje, så bestemmer man selv om man vil købe noget eller ej. Man må tro og tænke, hvad man vil. 
Selvfølgelig tager jeg penge for produkterne, og selvfølgelig er det nødvendigt, men jeg har stadig tæt-på fuldtidsjob, som lærer ved siden af dette projekt.
Det vil sige, at jeg vil elske at min shop kommer til køre fantastisk og med tiden blive stor, for jo bedre det hele kører, jo større udvalg kan jeg få hjem i shoppen med tiden til jer, men det er stadigvæk ikke mit primære job. 
Jeg er ikke “afhængig” af at sælge dagen lang og det synes jeg, personligt, gør mig reel og ærlig. Sådan er jeg, selvom det kan være svært for fremmede at vide. 
Jeg går utrolig meget op i god service, og jeg er loyal over for mine GLOW-kunder, ligesom jeg er det på min IG profil @make_everything_up.

Jeg glæder mig, som et lille barn, til at åbne “get the GLOW” på lørdag! Det bliver en dag med gode shoppemuligheder og fantastisk stemning. 
Jeg håber, at det bliver en succes på alle måder! Især for jer og jeres hud 🙂 
Jeg er stolt. Det er jeg virkelig. 

Jeg har lavet en lille opstartsgiveaway på IG siden : @gettheglowdk – Jeg håber, at vi ses på www.gettheglow.dk på lørdag. Jeg vil sidde klar bag skærmen 🙂

Husk : I kun kan betale gennem en paypalkonto – Den sikreste løsning for dig og for mig:-) 

– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.