Alle indlæg og emner.

Jeg er blevet “truet” i dag….

Faktisk griner jeg af det – og kunne ikke lade være med at grine i flere timer efter. 

For en uges tid siden, skrev jeg her på bloggen og på IG, om de værste produkter jeg nogensinde havde prøvet. Deriblandt var JorgÓbes peel-off maske (må jeg mon skrive navnet?!) som aldrig, trods flere forsøg, har gjort noget som helst godt for min hud. Jeg er ærlig, jeg er anmelder, og jeg skriver, at masken gav flere tårer end smil hos mig, og at masken hiver alle små hår af ansigtet og ingen hudorme eller andet, som JorgÓbe ellers reklamerer med, at den kan så let som ingenting. Det er min oplevelse af produktet, som jeg også skrev i indlægget og min mening har jeg sgu ret til at ytre mig om! Ikke sikkert at alle har samme opfattelse, men det er, som sagt, hvad JEG mener og stadig mener.

Så her klokken 9.32 i dag, modtager jeg en fin lille mail fra JorgÓbe om, at de er blevet opmærksomme på, at jeg, uden “nogen form for tilladelse”, har gjort uretmæssig brug af oprethavsbeskyttet materiale fra JorgObé.
Jeg har som udgangspunkt gjort brug af JorgObé The Original Black Peel Off Mask produktfoto, som figurerer på min blog og IG.
Så “truer” de simpelthen med, at er billedet ikke fjernet fra ovenstående links/opslag og andre steder det fremgår, inden for 24 timer vil sagen blive overdraget til deres advokat…. GISP! Haha!!

….. Selvfølgelig skal man ikke bare “tage” folks billeder og gøre som om det er ens egne, hvilket jeg HELLER ikke har gjort eller kunne finde på, for jeg vil dæleme ikke sættes i forbindelse med at være opfinder bag masken, men det er rigtigt, at jeg har fundet et  offentligt billede af peel-off masken fra helvede, og sat ind, for at vise, hvilken maske jeg ligesom mener og skriver om. Ligesom utallige anmeldere og bloggere gør. 
Billedet har jeg naturligvis, som ønsket (truet!!!!) fjernet nu. Min respekt for producenten er også fuldstændig fjernet og jeg synes, at det er den værste gang bull-shit jeg længe har været udsat for. Undskyld sproget. 

Jeg kan selvfølgelig ikke lade være med at tænke over, hvis jeg havde jeg lavet en super god anmeldelse af peel-every-hair-off-my-face-and-make-me-cry masken, om jeg så havde fået samme “reprimande” af JorgÓbe?? I don’t think so 😉 og hvad med alle dem, der i forvejen bruger/har gjort brug af deres billeder på blogge, instagram og facebook – Får de samme besked? 

Jeg har sjældent oplevet noget så komplet latterligt. At bruge sin tid på at søge efter “dårlige” anmeldelser hos bloggere, og true dem. Det har jeg ingen respekt for! Havde de skrevet :”Ved du hvad Mette – Øv at du ikke kan lide vores peel-off maske, men er du sød at fjerne billedet.” så havde jeg fjernet det uden et kny og haft fuld respekt og forståelse for det, men at true mig med en advokat fra morgenstunden, det er sgu lige groft nok. 

Nå, men det jeg egentligt ville sige med dette er, at jeg står ved mine meninger, selvom jeg er nødt til at fjerne billedet. Fremover skal jeg nok huske at tage mine egne billeder af produkterne, der ikke faldt i min smag. Desværre når jeg det ikke altid, fordi de jo ryger ligeså hurtigt ud i skraldespanden, som de er kommet ind. 

Warning til jer derude : skriver I en anmeldelse af et produkt (fra JorgÓbe f.eks), som ikke er god, fordi produktet ikke er GODT, så brug for Guds skyld ikke et billede fra producenten…. så får I nok samme trussel, som jeg har fået i dag. Men brug det trygt, hvis anmeldelsen er god 😉 

Forresten; siger det ikke en del om JorgÓbe, at de ikke kan håndtere kontruktiv kritik og omtale af deres produkter? 

– Mette Milan 
PS: dette billede må jeg GERNE lægge ind og bruge. Det er nemlig ikke deres! 🙂 Jesus Christ! 

One thought on “Jeg er blevet “truet” i dag….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *