Alle indlæg og emner. · Tests.

Scholl Velvet smooth – Diamond crystals

Jeg har fået gennemtestet Scholls dyre “Velvet smooth – Diamond crystals“. Jeg er MEGA nærrig, når vi kommer til elektroniske genstande. Jeg ved ikke hvorfor, men det gør fysisk ondt, når jeg skal købe føntørrer, glattejern, krøllejern, elektrisk fodfil… Men mr. Scholl har jeg været nysgerrig på i længe, så jeg tog i Matas, smed 400,- på bordet og gik ud af butikken med en påklistret smil og en påmindelse om, at jeg lige havde brugt 400 kroner (!!!!) på noget, som jeg ikke vidste ville virke på mig eller ej. Jeg tænkte: “Hvis denne krabat ikke kan få bugt med mine tørre hæle, hvad kan så?”


Cremer
Jeg har i mange år brugt cremer til fødderne og plejet dem godt – og fornyligt har jeg fået lækre (hold-på-fugten)sokker fra Ecotools, som jeg sover med et par gange i ugen og har så forinden smurt fusserne ind i en lækker, fed creme fra CND – Cucumber Heel therapy fra www.beautypower.dk – Den eneste fodcreme jeg vil købe igen og igen pt. 
Men selvom fødderne virkelig suger det til sig og bliver dejlig bløde, så kan jeg bare ikke komme i bund med de hæle der. De er tørre og der er sprækker. Og det eneste, der hjælper, her og nu, er en God-damn file-genstand. 
Normalt bruger jeg bare en håndstyret fil – File, file og yes! Men nu er jeg gået i elektronisk mood og jeg må sige, at det har vist sig at være en bedre investering end et glattejern! 

Jeg ved, at nogle fodspecialister siger “Fy fy – Man må ikke file. Så får du endnu mere tør hud.” men jeg er ligeglad. Jeg kan ikke gå og vente et år på, at cremen har gjort sit til. Der skal ske noget. Her og nu. Og det gør Scholl til perfektion!
Jeg har brugt den hver anden dag, 5 minutter ad gangen og mine hæle, og fødder generelt, er blevet flotte og bløde. Der er få små sprækker, som snart er væk, men ellers er mine hæle fine og jeg er ikke flov over, at vise fusserne frem i sandaler nu her. Jeg har ikke fortrudt købet, og det er jeg glad for med den pris 🙂 
Jeg ved, at Scholl lavede en anden filehoved til deres “Velvet smooth fodfil” før, men nu kan man købe denne opgraderede “Diamond crystal” filehoved, som skulle være noget mere effektiv i forhold til meget hård hud. Så har I en Scholl maskine derhjemme, som ikke har levet op til jeres forventninger, så prøv med fire nye batterier og et nyt filehoved (Diamond crystals) 
Jeg vil faktisk gå så langt, som til at sige, at denne fodfil, er sommerens bedste køb.

Hård hud:  
Hård hud kommer af en årsag og nej, ikke nødvendigvis på grund af, at man filer huden af og så kommer der mere hård hud, bla bla bla – Hård hud kommer af, at man belaster sin hud med for meget tryk visse steder på foden. Så producerer kroppen mere hård hud, der hvor foden har “brug” for det. Derfor er det vigtigt at kigge på sit fodtøj og kigge lidt på, hvor man lægger trykker henne. Mit tryk kigger åbenbart mest på hælen. Og det passer meget godt. Og et stødabsorberende indlæg vil muligvis kunne hjælpe mig.
Mange anbefaler at man bruger fil eller pimpsten til at få bugt med den hård hud på – Også læger og fodterapeuter. Man skal altid huske på, at vi er af forskellige overbevisninger og jeg er overbevist om, at en fil + creme er det, der skal til for mig og det bliver jeg ved med at bruge, for det virker! 

Den elektroniske Scholl fodfil kan købes i Matas, og i de større varehuse til en pris fra 250,- (i tilbud) og op til 399,- 

– Mette Milan 

One thought on “Scholl Velvet smooth – Diamond crystals

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *