Alle indlæg og emner. · Tests.

Jeg er ved at teste ….

Lige nu er jeg ved at teste en lækker sag fra Avéne. Den hedder “Sun Compact beige SPF 50” og er en højtbeskyttende kompaktfoundation til huden. Den beskytter ekstra godt, er perfekt til den lyse, sarte hud – Den er også vandfast og er uden parfume. Perfekt til sommer, når der skal bades på livet løs! 
Den skal duppes på huden, ikke smøres, men duppes og så dækker den meget naturligt, synes jeg ind til videre. 
Jeg har ikke brugt den nok til at kunne danne mig det fulde indtryk endnu, men jeg kan godt røbe, at den ind til videre klarer det fint 😉 

Så har jeg også gang i Softlips nye cubes. Jeg har den variant, der hedder :”Fresh mint” og indeholder blandt andet SPF 15, shea butter, og vitamin A, C og E. Det er fra mærket “Mentholatum”, som laver én af mine absolut yndlingspomader, så jeg glæder mig meget til at se og mærke effekten efter en uges brug. 

Det tredje og sidste jeg tester pt er Scholl Velvet smooth-fodfil til mine trælse hæle. Den får I en anmeldelse af i morgen 😉 

– Mette Milan 
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *