Alle indlæg og emner.

Vita Liberata “Trystal Minerals” selvbruner pudder.

I sidste uge smed jeg 300 kroner (sparede 75 kroner ved at bruge koden, som man kan finde hos www.beautyspace.dk) efter en pudder. Ikke hvilken som helst pudder, men verdens første selvbruner-pudder fra Vita Liberata – Trystal Minerals.

Jeg var nysgerrig. Virkelig nysgerrig. For en selvbruner pudder?! Hvordan fungerer det lige? 

Jeg er ikke stor fan af selvbrunere generelt – Ikke fordi det ikke virker eller er flot, men af den simple grund, at jeg bare ikke kan finde ud af det – selv. 
Jeg ender altid med streger alle vegne eller pletter, og ja. Jeg kan meget – men jeg kan ikke enes med selvbrunere. 
Så da Vita Liberata kom hjem til mig, i pudderform, blev det for alvor spændende. 
Vita Liberata skriver, at pudderen giver en lækker og naturlig farve, som varer ved i op til flere dage. 

Det første man skal gøre er at smøre ansigtet og halsen ind i en dagcreme eller foundation. Det skal man lige lade sidde 1-2 minutter og så kan man begynde at påføre pudderen i cirkulære bevægelser. 
Der medfølger en lille fin kabukibørste til perfekt fordeling, og det er fedt at den medfølger, for så behøver man ikke udsætte de andre børster for selvbruneren. Man har denne kabukibørste til det 🙂 

Det aller første jeg tænkte, da jeg havde brugt denne pudder i ansigtet første gang var : “Hvorfor pokker laver de ikke en kæmpe kabukibørste, så man kan bruge pudderen på hele kroppen?” Så let er det at fordele pudderen i ansigtet. Huden får farve og glød med det samme og det er SÅ tydeligt. Helt igennem fantastisk! 
Jeg var simpelthen nervøs for farven, for den er altså mørk i forhold til, hvad jeg plejer at bruge (er mega bleg faktisk), men det har absolut ingen betydning. Selvbrunerpudderen fordeler sig perfekt og naturligt.

Jeg har trænet med pudderen på, sovet med den på, været i bad og renset hud med den på, for at se holdbarheden. Meget af den overskydende farve går af samme dag, når jeg renser huden, men der er stadig vedvarende glød og farve i ansigtet efterfølgende – ikke så kraftigt, som når man først tager pudderen på, men det er heller ikke det Vita Liberata lover – De lover, at farven opbygges i huden ved brug i 4-6 dage, og giver dermed en medium farve, der holder i op til flere dage, og det er sandt. Jo mere jeg bruger pudderen, så mere farve bliver på huden. 
Her på fjerde dagen er det tydeligt. Pudderen er iøvrigt oliefri. 

Jeg smører Embryolisse Lait-creme Concentre på (den kan købes her) og evt foundation, for bedre dækning og derefter påfører jeg pudderen. 

Er det en god investering? JA!
Det er det virkelig – Hvis man ønsker denne smukke, lysebrune, meget naturlige tone i ansigtet, som kan bygges op, alt efter, hvor meget farve man ønsker,  så er den helt sikkert pengene værd. Man får ikke et pudret look overhovedet. Det er virkelig en genial opfindelse. Jeg er 100 x mere til denne, end til en flydende selvbruner til ansigtet. Well done!

Så Vita Liberata – Kom lige med pudderen til kroppen + en kæmpe kabukibørste 😉 
Pudderen kan købes lige her.

– Mette Milan 

Kan I se forskellen?

Gennemført og smukt design!Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *