Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter · Tests.

Formula 10.0.6 -“Down to the pore” nosestrips.

Jeg elsker nosestrips – Hvis de, vel at mærke, er gode. 

Jeg har prøvet mange forskellige slags. Dyre og billige. De dårligste var Niveas. Jeg oplevede ikke, at de tog noget som helst ud af næsen – De blev alt for bløde i det. 

Purederms er rigtig gode, og dem har jeg brugt i flere år – men nu har de fået en konkurrent – Nemlig Formula 10.0.6‘s “Down to the pore”. 
Nej, det skriver jeg ikke bare, fordi jeg sælger dem i shoppen 😉 De ER fantastisk gode. Meget lig Purederms, men disse bliver lidt hårdere og tager noget mere ud af næsen, synes jeg. Billederne nedenunder kan vise jer, hvad jeg mener. 

Jeg går altid i et dejligt varmt bad først, før jeg bruger nosestrips. Så er porerne åbne, og de små hvide (eller sorte) sataner, er lettere at få med ud. Jeg putter godt med vand på næsen og glatter nosestripsen godt ud på næsen. Der skal IKKE vand ovenpå. Så lader jeg strippen sidde i minimum 10 minutter. Gerne 15. Og så hiver jeg forsigtigt strippen af oppefra og ned mod gulvet. 

Jeg har store porer på næsen, og derfor har jeg stor glæde ud af nosestrips. Ikke alle har særligt meget at tage af på næsen, og så kan man godt blive “skuffet” over effekten. Man får super glat næse uanset hvad, men den tager jo ikke urenheder, der ikke er der 🙂 

Jeg bruger en nosestrip i ugen, og det gør, at min næse er glat, og porerne ikke så synlige, når make-uppen kommer på. 
Der er ikke noget værre end flot foundation på næsen, der nærmest stikker opad pga. hudorme. Kan I se billedet for jer? :-/ 

Nå, men her kommer beviset på, at “Down to the pore” is the shit.

Stripsene kan købes her til 79,- for 6 stk. Altså, er der til 6 uger. 

– Mette Milan 

Undskylder “the closeup”…. 🙂 Men det virker!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *