Alle indlæg og emner. · Læbepleje

Softlips.

I ved det alle sammen – Jeg er en læbepomadefreak! Jeg kan ikke gå forbi læbepomader, uden at købe nogle med hjem. 
Jeg bruger læbepomade mange gange i løbet af dagen. Og jeg har prøvet mange i løbet af årene. Både dårlige, gode og fantastiske.

 For et par uger siden, var jeg så heldig at få tilsendt en nyhed fra “Mentholatum”, nemlig “Softlips Cube” med fresh mint. Jeg er en sucker for mint-produkter. 
Jeg er STOR fan af mentholatums grønne pomade, som jeg har brugt i maaange år. Den er billig og hammer-god for mine læber og ligger i alle tasker, skuffer og kroge i mit hjem. Derfor var denne sag fra Softlips en spændende nyhed, og emballagen noget mere festlig og fin end de fleste 🙂

Softlips cube indeholder antioxidanter, vitamin A, C, E , olivenolie og sheasmør for optimal fugt. Den indeholder også SPF 15, som beskytter mod solens stråler. 

Pomaden lever i den grad op til mine forventninger – Den fugter rigtig godt, giver diskret shine på læberne, er frisk og “smager” dejligt. Den er let at påføre, og konsistensen er lækker. Blød. 
Jeg er meget glad for min firkantede pomade, og skal helt sikkert have prøvet de andre varianter med “pomegranate/blueberry” og “Vanilla Bean“. Om ikke andet, er det godt at have forskellige varianter til forskellige lejligheder 🙂 (Det er min undskyldning til alt)

Jeg er, uden tvivl, større fan af “Softlips”, der er mere medgørlig, fugtende og lækker på mine læber end EOS. Jeg elsker “medicated tangerine” og de to nye varianter fra EOS, men Softlips overhaler udenom med deres varianter mod EOS andre varianter. 
Prisen for en lille, lækker cube er : 79,95,- og de kan købes lige her. 


– Mette Milan 
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *