Alle indlæg og emner. · Hårpleje. · Tests.

Olaplex.

Jeg ved det ikke. Måske er det mig, der har haft for høje forventninger til dette produkt…


Da jeg fik Olaplex hair perfector no 3, ind ad døren, var jeg ellevild! Jeg havde hørt om Olaplex hos adskillige frisører og det blev reklameret med overalt på nettet. Det er blevet beskrevet, som MAGISK fra alle sider. Og mit hår trænger virkelig til lidt magi i ny og næ.
Olaplex siges ikke at være en almindelig hårkur, men derimod et produkt, der efterlader håret som nyt. Ja, nyt hår.
Det bliver beskrevet, som et revolutionerende produkt, der gør, at vi rent faktisk kan farve og afblege vores hår, uden at skulle tænke over de “normale” konsekvenser som : knækket hår, slidt hår, trist hår for Olaplex genopbygger og plejer håret. Jeg har set de vildeste før/efter billeder af kunder, der er blevet behandlet med Olaplex step 1, 2 og 3. Virkelig vilde resultater. Og tilfredsheden er ikke at overse hos kunderne!
Olaplex fungerer ved at reparere og forøge svovl- og saltbindingerne i håret ved hjælp af en patenteret molekyle og kan dermed genskabe helt op til 99% af det manglende antal svovl- og saltbindinger i håret. Produktet har været stort i USA i et års tid, og er nu kommet til lille DK.

Jeg har brugt Olaplex no. 3 de sidste 4 uger, én gang i ugen og jeg må sige, at mit hår bliver super lækkert efterfølgende – skinnende, medgørligt, men det knækker stadig og et par dage efter, ser det lige så slidt ud, som før. Jeg har ikke haft fornemmelsen af, at Olaplex no 3 er bedre end en god hårmaske for mit hår. 
DOG er jeg ret overbevist om, at man vil kunne se de magiske resultater, hvis man udsætter håret for hele behandlingen. Når man skal have det farvet/afbleget, og alle trinene kommer i brug. 

Jeg er ellers meget til mix & match, som du vil (Det er jeg stadig) men i dette tilfælde tror jeg virkelig, at det hele hører sammen for at kunne give en helhed til håret. 
Derfor har jeg besluttet mig for at teste produktet til fulde og bestille tid ved en frisør, der bruger Olaplex og bagefter bruge hjemmebehandlingen efterfølgende.
Prisen er 245,- for 100 ml “Hair Perfector“. 

Har du prøvet Olaplex?

– Mette Milan 
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *