Alle indlæg og emner. · Læbepleje · Tests.

IDUN Minerals – Creme lipsticks.

IDUN Minerals har, for nyligt, lanceret nogle nye og spændende creme lipsticks i seks forskellige nuancer. Jeg sidder altid og klapper i hænderne, når IDUN Minerals lancerer nyheder! 🙂 Jeg er og bliver kæmpe fan af deres produkter – De rammer plet hos mig hver gang og har gjort underværker for min hud. 

Creme Lipsticks er ikke helt læbestifter, heller ikke helt lipgloss, men en lækker fusion mellem begge. De giver en smule farve og shine, men klistrer ikke det mindste – Og så er jeg glad. For jeg er ikke god til læbeprodukter, der klistrer og hår der sidder fast på læberne.

Som alt, hvad IDUN Minerals laver og producerer, er der altid højt fokus på de rene ingredienser i produkterne – Disse Creme Lipsticks er rene mineralske læbeprodukter, der indeholder en masse plejende og fugtgørende ingredienser som : nordiske multebærolie, E-vitamin og sheasmør. 
Produktet indeholder ingen parfume, unødvendige tilsætningsstoffer, konserveringsmidler og nanopartikler. Med andre ord: De kan smøres på med GOD samvittighed.

Jeg har testet følgende farver :

  • Elise: Nudeish lyserød tone, meget elegant og pæn.
  • Frida: Frisk og sommerlig koral-farve.
  • Sylvia: Den mørkeste i serien. Bordeaux farvet. 
Farvernes intensitet “snyder” lidt, når de kommer på læberne. De giver lidt farve, men ikke så meget, som man umiddelbart tror. 
Jeg var bekymret for glimmeret i produktet til at starte med – Jeg er nemlig ikke fan af glimmer og diskofest på mine læber, skal jeg fortælle jer, men det udligner sig heldigvis, som en diskret og lækker shine med mikro glimmer-partikler, når de smøres på læberne, som både ser naturligt og godt ud. 

Jeg er meget glad for alle tre nuancer, som kan bruges til enhver begivenhed – Creme lipsticks kan bruges flere gange i løbet af dagen, da de fungerer, som både læbepomade pga. af de plejende og blødgørende ingredienser, og som læbestift. 
Dog holder de ikke så længe på læberne, som IDUN Minerals læbestifter gør, men som jeg også skriver, så kan man smøre på flere gange om dagen, som en farvet læbepomade. 

Creme Lipsticks kan købes her på webapoteket.dk til 169,- pr stk (Eller 152,-, hvis man er klubmedlem) og kommer i det smukkeste, enkelte design, i gyldent hylster, frostet plastiskbund og sort låg. Stilet og lækkert til enhver håndtaske!

Super god investering, hvis du ligesom jeg, ikke er fan af gloss, men gerne vil have lidt diskret farve og shine på læberne og samtidig pleje, som en læbepomade giver. 

– Mette Milan 


Diskrete, smukke nuancer fra IDUN Minerals. 
Sylvia, Elise og Frida. 
Smuk emballage og smukt indhold – Kan man ønske sig mere?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *