Alle indlæg og emner. · Make-up.

Phyto lip twist fra Sisley.

Læbepomader, læbestifter – Alt med ordet “LÆBE” foran – Så er jeg game 😉 
Jeg elsker smukke, velplejede læber og da jeg fik muligheden for at teste “Phyto lip twist” fra luksusbrandet; Sisley, var det bare at gå i gang med herlighederne. 

Jeg er stødt på virkelig uheldige læbeprodukter før, der udtørrer og ødelægger mere end de fugter og plejer – Jeg vil ikke sige, at mine læber er sarte, men er produktet proppet med vaseline, silikone og hvad ved jeg, så er det helt sikkert, at de skal have intensiv pleje en måned efterfølgende. 

Sisley “Phyto Lip Twist”.
Disse lækre læbepenne indholder plantebaserede ingredienser. “Psytosqualane“, som tilfører læberne maximal fugt og beskytter læberne. Blødheden og elasticiteten forbliver intakt ved hjælp af denne ingrediens. Derudover indholder produktet Commiphora Resin Extract, som er med til at udglatte læberne og stramme op. 
Ét er helt sikkert : det er et fantastiske produkt at have på læberne. Konsistensen er vanvittig lækker, blød og føles som en super god luksus-læbepomade – Effekten er elegant, smukt og får læberne til at se sunde og fyldige ud! 

Jeg har brugt farven “baby” flere gange i løbet af den sidste uge – Den passer til arbejdet, når man skal hygge med veninderne, på cafe, i byen – Til det hele – Den markerer læberne diskret, men stadig giver den shine og farve. Den er helt perfekt og jeg er crazy med farven! 

Farven “Nude” har jeg ikke brugt så mange gange, som “Baby“, da den indeholder mere glimmer end “baby“, og glimmer, det er jeg ikke så god til på mine læber. Dog skal det siges, at begge er lige behagelige og lækre at have på læberne! 😉 Men “nude” vil jeg nok mere bruge til aftenaktiviteter, hvor glimmer er et must 🙂

Det er ikke sidste gang, jeg har stiftet bekendskab med “Phyto Lip Twist“. Jeg har flere nuancer jeg bare MÅ have fingrene i. Blandt andre : “Coral” og “Berry“. 
Det er kvalitet man har med at gøre her. Man kan mærke og se det, i det øjeblik man har produktet i hånden. Der er gods i det – Intet der knirker eller er plastikagtigt. Og så er “Phyto Lip Twist” bare let at påføre på læberne på grund af dens spidse form. Det er dæleme smart altså. 
Her betaler man altså både for luksus-indhold, funtionalitet, men også luksus-lækker emballage. 

Jeg er fan!


Produktet kan købes her til 290,-. 

– Mette Milan 
Den lyserøde er “Baby” og den lysenude/brune er “Nude”. 
Let og lækker at påføre. 
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *