Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter · Tests.

Matas de stribede – med havtorn.

For et par uger siden, fik jeg en helt ny produktlinje tilsendt fra Matas og Amazepress, nemlig deres nye “Havtorn” serie. Den nye serie består af:

  • Havtorn Bodyscrub
  • Havtorn Showergel
  • Havtorn Bodylotion
  • Havtorn Bodybutter
og i uge 33 lanceres der yderligere to produkter fra serien : 
  • Havtorn Deo-roll-om
  • Havtorn Deocreme. 
Og lad mig sige, at det er Matas sluppet utrolig heldigt fra! 🙂
Duften i de fire produkter er næsten identiske – Saltscrubben har en lidt anden, lidt krads, duft, men ellers er de alle friske og samtidig milde, lækre og virkelig nogle produkter, man har lyst til at smøre på sig selv. 

Havtorn, som er hovedingrediensen i produktserien, er for det første pakket med vitaminer (Vitamin A og E) og antioxidanter generelt. Derudover indeholder de små orange bær sunde omega fedtsyrer, som huden elsker, og læsker i sig for at få fugt og næring.
Jeg har aldrig spist havtorn, da jeg har hørt, at de ikke smager særlig fantastiske, men nu har jeg i stedet smurt mig ind i sagerne de sidste ugers tid 🙂
Serien indeholder også hyldeblomst, hvilket bidrager til sødme-duften i serien. 

Havtorn Bodyscrub:
Konsistensen minder mig om Matas’ “Argan saltbodyscrub” (som jeg iøvrigt også er ret vild med) men knap så olieret, hvilket faktisk er en fordel i denne årstid. 
Den indeholder fine korn, men mange af dem, og er derfor helt perfekt i forhold til mine krav om en bodyscrub. Den er ikke “fesen”, og heller ikke alt for krads, så den nærmest river huden op. Jeg bruger bodyscrubs på mine knoppede arme især, 1-2 gange i ugen. Jeg er meget glad for Havtorn bodyscrub. Det eneste jeg godt kunne have ønsket mig var, at den var i en tube. Jeg er lidt træt af at stå i badet og fedte rundt med at få låget skruet af og på. En tube man kan presse massen ud af, vil være perfekt. 
Prisen er 69,95,- for 250 g. 

Havtorn Showergel:
Én ting er, at jeg bruger den og er ovenud tilfreds med konsistens og duft, men når min elskede mand ligefrem bruger af den hver aften også, så er det altså fordi den er ekstra god 😉 Med ekstra god mener jeg : Den dufter godt, den er let at smøre på, skummer tilpas, let at skylle af og udtørrer ikke huden. 
Her får man virkelig meget god og lækker bodywash til prisen, så hele familien kan få glæde af de gode, plejende ingredienser.
54,95,- for 500 ml. 

Havtorn Bodylotion:
Denne creme har jeg heller ikke for mig selv – Manden bruger den dagligt. Når jeg spørger, hvorfor han bruger den, svarer han :”Den dufter godt, fedter ikke og let at trykke ud af pumpen“. Bum. Han slår hovedet på sømmet, for det er sådan det er. En let, lækker, velduftende, hurtigt-absorberende bodylotion til alle hudtyper. Den er simpelthen helt perfekt her i denne årstid, hvor huden blot skal have lidt fugt, og være et let ikke-fedtende lag på huden. 
Prisen er 59,95,- for 250 ml. 

Havtorn Bodybutter:
Se, den er blevet min egen lille personlige favorit, meget hurtigt! Første gang jeg åbnede krukken og mærkede konsistensen på min hud, tænkte jeg: “What? Det er jo ikke en bodybutter, for dælan.” 
Dens konsistens er nemlig noget tyndere end jeg er vant til i forhold til f.eks The Body Shops bodybutters, som skal graves ud af bøtten nærmest, men uden pis : Det er den bedste bodybutter jeg har prøvet i år! 
Den er federe i konsistensen end bodylotionen, og lidt længere tid om at trænge ind hudens overflade, men effekten taler for sig selv : Super blød hud, albuer, ben – Virkelig en lækker bodybutter. 
Den er ideel til den lidt mere tørre hudtype. Produktet indeholder shea – og shoreasmør, glycerin og er så tilført hyldeblomst (og havtorn – Surprise) også. 
Prisen er 59,95,- for 250 ml. 

Serien indeholder mild parfume. 

Udover, at serien er særdeles velykket, synes jeg også, at designet er friskt. De stråler i hvert fald på badeværelset, uden at signalere “basis-produkter“, som mange (inklusiv mig) har tendens til at tænke, når man ser Matas stribede produkter.

Alt i alt en super god serie med gode ingredienser til rigtig gode penge!
Hvis du klikker her, kan du læse meget mere om Matas’ nyheder. 

– Mette Milan 

One thought on “Matas de stribede – med havtorn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *