Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter · Tests.

Plaisirs nye olie-serie.

Matas har “de stribede“, men Matas har også “Plaisir” – Matas egen luksusserie. 

Da jeg var ung for 10-14 år siden, købte jeg ALTID produkter fra Plaisir og i særdeleshed ét produkt, som kunne bruges over alt. Det ærger mig, at jeg ikke kan huske navnet på cremen. Tænker måske bare, at den hed “Plaisir bodylotion.” Det var en stor, dunk i frostet plastik med et tyrkisfavet, buttet låg på. Den var bare SÅ god. Og så tog de den af markedet. Virkelig en skam. Og derefter gik jeg over til andre mærker. 
Men Plaisir er kommet tilbage i folden hos mig – Nu i olieform, som jeg har testet lidt på de sidste ugers tid. 

Jeg har ikke smurt mig ind i olie hver dag, som jeg faktisk plejer, når jeg tester produkter, for jeg har simpelthen ikke kunne have olie på min hud i den varme vi har haft de sidste dage. Min hud drypper olie af sig selv pt :-/
Men alligevel har jeg fået en fornemmelse af, hvad vi har med at gøre her – og det er bestemt en positiv overraskelse.
Plaisir Beautifying Face oil: 
Parfumefri olie, beriget med : Jojobaolie, rapsolie, sheasmør-ekstrakt, macadamiaolie, squalane og E-vitamin – Fire fantastiske ingredienser, der både reducerer rynker, øger hudens smidighed, fugter, plejer og styrker huden. 
Den er vitterlig P.A.R.F.U.M.F.R.I – også i duften. I tænker måske :”Hallo, kinderæg – Den dufter jo ikke, når den er parfumefri. Doh!” Og I har ret – Det bør produkter ikke, men jeg oplever gang på gang en virkelig sær duft i parfumefrie produkter. Denne ER duftløs. 
Den er super blød og lækker på huden – og let – hvilket er super dejligt. Den bliver taget i brug en hel del her efter sommerens hede. Uden tvivl. 
Udover flaskens lækre indhold, må jeg lige klappe i hænderne over produktets design, som bare er super elegant. Frostet, kraftigt glas, sølvtop og bare flot enkelthed over sig! Prisen er : 129,- En dejlig pris, hvor vi alle kan være med. 

Plaisir Beautifying Body oil:
Første gang jeg duftede denne kropsolie, var jeg solgt til stanglakrids! Jeg siger jer, at den dufter vidunderligt. Mildt, men stadig frugtagtigt. Det er en sand fornøjelse at svøbe arme og ben ind i denne sag, som egentligt også er temmelig let i konsistensen. Mig og kropsolier, er ikke altid enige, men Plaisir her, og jeg, vi fungerer egentligt godt sammen. Plaisir trænger nemlig hurtigt ind og fedter slet ikke, som jeg oplever f.eks Beauté Pacifiques gjorde på mig. 
Ingredienserne er blandt andre: Jojobaolie, sheasmørekstrakt, A-vitamin, avocadoolie og E-vitamin – Igen sindssygt lækre og effektive ingredienser, der vil noget. Olien virker blødgørende, og samtidigt opstrammende. Den glæder jeg mig VIRKELIG til at smøre på mine tørre ben og arme om nogle måneder, hvor min hud atter en gang skifter ham. Prisen er 119,95 for 100 ml bodyoil med de lækreste ingredienser.
Her er produktets design iøvrigt lige så lækker, som ansigtsolien med frostet glas og pumpetop. Det fungerer super fint.

Plaisir Cleansing Oil:
Denne renseolie har jeg bandet væk flere gange de sidste to uger. Den fungerede da ikke for en skid – Troede jeg. Ind til jeg fik taget nogle andre vatrondeler i brug. 
Vatrondeller fra Yniq, der ikke smuldrer og sætter sig i vipperne og falder fra hinanden i processen. 
Med nye vatrondeller skal jeg dæleme love for, at olien virkede og fjerner ALT, der hedder make-up, skid og snavs – og det gør den på den blideste vis i hele ansigtet. Den indeholder abrikoskerneolie, jojobaolie, avocadoolie, bisabolol og E-vitamin. Den efterlader en oliehinde på huden, ja, men det er plejende olier, så går jeg ikke i bad efterfølgende og skyller det af i badet, påfører jeg blot en dagcreme og går i seng. Prisen er 69,95,- for 125 ml. Den.er.god.BUM! 

– Mette Milan 

Yniqs unikke vatrondeller. 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *