Alle indlæg og emner. · Make-up. · Tests.

Sisley Phto eye twist.

Jeg har ikke været den store make-up entusiast – Ikke før jeg fik kendskab til IDUN Minerals, som i den grad fik min lyst til make-up til at blomstre igen med deres lækre, kvalitets udvalg med ingredienser, der er fantastiske for vores hud og ikke mindst : rent! 
Jeg vil elske IDUN så længe jeg lever.

Men selvom man elsker et produkt så meget, kan man godt mixe og matche med andre produkter. Og man kan også forelske sig hovedkuls i andet make-up. Det er “Sisley” i hvert fald et bevis på 🙂

Da jeg for en måneds tid siden fik tilsendt en masse Sisley-lækkerier til test, har jeg ikke lavet andet end at afprøve og eksperimentere, når tiden har været til det. 

Jeg er vild med Sisleys “So Intense” mascara, som I kan læse om her, Sisleys “Lip Twists“, som I kan læse om her og nu også Sisleys “Phyto eye twists“. Jeg er vild med kvaliteten, ingredienserne, konsistensen, designet – Det hele!

Jeg har fået utrolig meget ros for min øjenmake-up de dage, hvor jeg har leget med Phyto eye twists. Det er fantastisk at lægge make-up med disse øjenskyggepenne, der er spidse og gode at holde ved, og derved lette at arbejde med.
Jeg har stor glæde af farverne : Khaki (En dyb mørk grøn) og Topaze (En vidunderlig kobber/gyldenfarve) og dem mixer jeg og leger med på øjenlåget. I kan se ét af resultaterne her:Jeg er ikke make-up artist, og heller ikke vanvittig god til at lægge make-up, men jeg er faktisk selv utrolig tilfreds med looket phyto eye twist kan skabe. Især fordi, at der findes på mange måder at arbejde med dem på – Lav en enkelt streg på øjenlåget, som en eyeliner, eller påfør blot den ene farve på hele øjenlåget – Kun fantasien sætter grænser. 

På billedet ovenover har jeg også en anden Sisley-nyhed på, som først kommer i butikkerne til september. Kan I gætte hvad det er? 🙂 Det er OGSÅ et succes-produkt hos mig, som jeg glæder mig til at fortælle meget mere om, når tid er.

Udover at være fantastisk funktionelle, og lækre, så indeholder disse øjenskyggepenne en cocktail af gode og nyttige ingredienser.
Phyto eye twist er nemlig beriget med plantebaserede aktive ingredienser, som grøn te, hvid lilje, kamelia og beskytter den sarte hud vi har på øjenlågene. 

De er også vandfaste, og holder bare super godt på øjenlågene! 

Phyto eye twist kan bruges som : eyeliner, øjenskygge eller øjenblyant – Det er op til dig og dit humør 🙂
Prisen er 290,- og de kan købes lige her

– Mette Milan 

De to farver på Phyto eye twist ses yderst til højre på hånden. 


  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *