Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter · Tests.

Codage Serum No. 2 Anti-brilliance & imperfections.

Det er ikke første gang jeg har stiftet bekendskab med Codage No. 2 “Anti-brilliance & imperfections“. 
Sidste sommer havde jeg en lille bitte prøve på fætteren, som jeg brugte i t-zonen hver morgen i nogle uger, for at undgå at ligne en glaseret skinke en halv time efter at make-uppen var lagt. 

På det tidspunkt døjede jeg ikke med urenheder, som sådan (ikke mere en normalt i hvert fald) så derfor så jeg udelukkende effekt i forhold til den skinnende t-zone, som holdt sig væk i langt flere timer end jeg var vant til og gav mig en smuk ensartet hud.

Nu har jeg investeret i en ny, 30 ml serum fra gettheglow.dk, og det er jeg dæleme glad for, at jeg har gjort.

Codage serum No 2 er en intensiv behandling specielt formuleret til at pleje og skabe balance for normal/kombineret og fedtet hud med tendens til akne, hudorme og urenheder. Den indeholder en kombination af 12 aktive ingredienser, der tilsammen lindrer, matterer og reparerer beskadiget hud.
Serummet indeholder en kraftig blanding af afgiftende, talgregulerende og anti-akne ingredienser, der alle sammen hjælper med at mattere og rense huden. 

De helende, aktive ingredienser genopbygger hudens bindevæv, dæmper rødme og udjævner hudens tone.

Jeg er stor fan af Codage No 3, som booster gløden i huden, plejer og er bare skøn, skøn, skøn for min hud, og No 10, som er min elskede øjenserum, der strammer op, udglatter, udjævner, fugter og jeg skal komme efter dig, men nu er varmen her (sporadisk om ikke andet) og panden, næsen og hagen ligner noget, der er blevet dyppet i fritureolie, og jeg er ramt af lidt urenheder på hagen og i pandegrænsen pga. det 🙁 Så “haps” sagde det og ned af hylden kom Codage No 2, som jeg nu har brugt hver dag i 2 uger. Hver morgen, og nogle aftener, i hele ansigtet.

Jeg oplever: 

  1. MEGET mindre fedt/olie i huden – Det er blevet reguleret
  2. Mere mat hud i meget længere tid.
  3. Færre hudorme på hage og næse.
  4. “Store” børger (bumser) heles hurtigere.
  5. Mere jævn hud – Røde områder er reduceret væsentligt.
  6. Tilpas og lækker hud. 
Det er ganske enkelt fantastisk at kunne tage make-up på, uden at det glider rundt i hele fjæset, som bambi på glat is. 
Nogle aftener smører jeg, som det eneste, No 2 i hele ansigtet og måske en let creme henover – Om dagen smører jeg Codage No 3, og 10 på og afslutter med Codage No 2 + evt solcreme/dagcreme. 
10 ml koster 225,- og 30 ml koster 520,- og kan købes lige her.

Jeg oplever, at produktet er drøj i brug, især hvis man kun anvender det i t-zonen. Så er mit bud, at 10 ml holder en måneds tid, og 30 ml 3 måneders tid. Bruger man serummen i hele ansigtet hver dag, morgen og aften, holder produktet naturligvis ikke lige så længe 🙂

– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *