Alle indlæg og emner. · Tests.

Velvet smooth serum fra Scholl.

Ingen hemmelighed : Jeg sliber mine fødder og dertil bruger jeg favoritten over dem alle : Scholl Velvet smooth fodfil – Det er den bedste opfindelse til dato og mine fødder har aldrig været blødere og mere flotte. Det kræver, at man holder dem ved lige og får dem smurt ind ofte – Glemmer jeg det, ser mine hæle/fødder tørre ud, men jeg har ikke længere sprækker i hælene m.m. takket være Scholl elektronisk fodfil. 
I kan iøvrigt læse mere om hvorfor, at jeg vil skide på (Ja, undskyld udtrykket) at man siger, at man ikke “må” slibe hælene lige her 🙂


Jeg købte en hælstift fra Matas med 25% carbamid – Den har ikke gjort det vilde for mine fødder efterfølgende andet end at udtørre gevaldigt. Så bruger jeg min CND fodcreme, som er super god, men den er bedst aften før sengetid, da den ikke liiiige trænger ind med det samme, så den smører jeg ofte et tykt lag på af og putter mine blødgørende sokker fra Ecotools på. Nu har jeg så købt et serum – Ja, et serum, til fusserne – Faktisk også fra Scholl. “Velvet smooth serum” er navnet, og det er en velduftende og meget effektiv fætter. 

Jeg har kun brugt serummet 4 gange, men den har allerede gjort sit til. Jeg glæder mig til at kunne dokumentere tilbage om 14-dages tid, om serummet bliver ved med at være effektivt – Men jeg tror det. 
Fødderne bliver silkebløde af dette serum – Og bedst af alt : så trækker det meget hurtigt ind i huden. Tre minutter efter påførsel, kan du trække i sandalerne eller skoene uden problemer. 
Den er ideel efter, at man har brugt en hvilken som helst fil / eller fodfilen fra samme mærke. 

Serummet indeholder hyaluronsyre, som binder fugten mange gange bedre end alt andet man anvender. E-vitamin, algeekstrakt og glycerin, er også en del af ingredienslisten. 
Priserne starter ved 89,95,- 
Jeg købte min i Fleggard til 79,- (Jeg bor forholdsvis tæt på grænsen – Gør vi alle ikke det hernede i Jylland?:-)

Nå. Ja – Lige tilbage til duften : det er nok den bedste duft jeg har oplevet ved et fodplejeprodukt nogensinde. Duften er mild og ren – Virkelig lækker. Mange fodprodukter, lugter ofte så beske. Men ikke denne.

Jeg er GLAD for, at jeg smed den i vognen – Meget! 

– Mette Milan 

Makkerparret!
Tør hud på hælen og storetå. På med serum og vupti…..

…..Huden er glat, blød og pæn igen! 

Hvis nogen skulle være i tvivl: JA, den tager fat i den tørre
grimme hud, som I kan se på filen – Jeg anvender de file, der hedder:

Ekstra Grov. Der findes forskellige varianter: Fin, medium, grov og ekstra grov. 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *