Alle indlæg og emner. · Make-up. · Tests.

Wet’n’wild Coverall palette.

“Fire vilde farver“, tænker man lige ved første øjekast. Hvordan kan man lige bruge dem på huden?

Jeg gik i Kvickly en torsdag eftermiddag – Jeg kigger altid på make-up og hudplejehylderne, om der er noget spændende, man lige bør teste, og denne runde lagkage-palette faldt mig i øjnene.

Jeg læste på den : Brightens, Neutralizes, Highlights, Covers – Det var ligesom at stå med et kinderæg i hånden. Uhh, en rund ting med fire overraskende funktioner. Den røg naturligvis i kurven…
Den er billig – Vi snakker 69-kroner-billig. Så mine forventninger var ret jævne, hvis man kan sige det sådan.
Hvad kan man forvente af et produkt til 69,-? Ret meget, viser det sig.

Paletten er ganske enkelt genial, og jeg bruger den dagligt på den ene eller den anden måde.
Den lyserøde del lysner op på områder på huden. F.eks under øjnene, hvor man ofte kan have tendens til at blive lidt mørk. 
Den grønne del neutraliserer røde områder i ansigtet. Urenheder, ar, tydelige blodårer i kinderne, ved næsen osv. 
Den perlemorshvide/sølvagtige del highlighter – Den dupper man på der, hvor noget skal fremhæves en smule. På kindbenene, under brynene, på kravebenet osv. 
Den beige/orangelignende del har overrasket mig mest, for hold nu op, den ser orange ud ved første øjekast, men når man først blender den ud på huden, enten med fingerspidserne eller en concealerpensel, matcher den min hud perfekt. Denne del bruger man til at dække bumser m.m med, som en almindelig concealer.

Konsistensen er flydende-fast, og man skal lige passe en smule på, for første dag prøvede jeg at dække lidt på min hage med svamp og jeg fik alt for meget på, så jeg var grøn. Som Shrek-grøn, så jeg måtte starte forfra. 
Det bedste resultat er med fingerspidserne eller en concealerpensel/børste. 

Jeg er blevet glad for paletten, at jeg besluttede mig for at hive den hjem i shoppen også, så andre kan få lige så stor glæde af den, som jeg. Og jeg sælger, som sagt, kun mærker og produkter i den lille shop, testet af mig personligt. Det er hele konceptet bag “get the GLOW“. 
Så den kommer hjem snart. Kan man ikke vente og vil have den nu og her, så forhandles Wet’n’Wild i de fleste Kvickly-butikker, samt enkelte steder på nettet.

Ingredienserne indebærer blandt andre : jojobaolie, aloe vera og kamille. Emballagen er også dejlig “robust” faktisk, og størrelsen er super til håndtasken, så man kan tage den med sig på farten, hvis man har lyst til det. 

– Mette Milan 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *