Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter

BB-cream fra Embryolisse.

Det er sjovt… Skønhedsverdenen er sjov
I efteråret blev jeg pludselig bidt af BB-creams. Jeg fandt ud af, at de havde en god effekt på min hud i forhold til foundations m.m. Jeg skrev en bb-guide, som du kan læse lige her omkring forskellige bb-creams, deriblandt Embryolisses, som jeg ikke var voldsomt tosset med, som sådan. 
Jeg følte, at den var for pudret, for mørk i det og svær at fordele på huden. 

De sidste par dage, har jeg så, rent tilfældigt faktisk, taget hul på nogle små prøver jeg har liggende af denne BB-cream fra Embryolisse. Jeg har altid været vild med den silkebløde effekt cremen gav. Man går og nusser sit ansigt dagen lang, når den er på. 
Men anyways, jeg har givet lidt prøver ud til veninder og familie, fordi jeg synes det er fedt at høre, hvad de synes om produkterne også, en gang imellem, så det ikke kun bliver mig og min mening. 
Så tog jeg selv BB-cremen i brug igen – Og denne gang fik jeg et helt, helt andet resultat, og det overraskede mig positivt.

Jeg ved ikke, om farven matcher bedre, fordi jeg har fået en smule farve i ansigtet her i sommertiden, eller om jeg rent faktisk aldrig har kunnet finde ud af at bruge den creme rigtigt og få den masseret godt nok ind i huden. Jeg tænker sidstnævnte, da cremen faktisk er designet til at passe alle hudtoner.
Denne gang fungerede det i hvert fald, og dermed forstod jeg, at jeg havde brugt produktet forkert hele tiden.

1) Basen er vigtig uanset hvilken BB-creme eller foundation man bruger.
2) Jeg plejede at bruge BB-cremen alene, uden serum eller creme under. Det er FORKERT. Deraf oplever man, at huden suger alt fugten ud af BB-cremen, og derfor står man tilbage med et lidt “pudret” produkt i stedet, som ikke fordeler sig ordentligt i ansigtet. 
3) På med en god fugtgivende serum først, en lille smule dagcreme og lad det tørre nogle minutter. 
4) Påfør SÅ BB-cremen og brug en generøs mængde. Den er desværre ikke så drøj i brug, som håbet. 
5) Endelig fungerer det! 

Så nu har cremen faktisk ikke veget fra min side de sidste dage – Den er så dejlig at have på, når basen er god og gennemfugtet, og huden forbliver så dejlig mat dagen igennem. 
Det er super fedt at give et produkt endnu en chance, og få en helt anden oplevelse ud af det.

We live – We learn

– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *