Alle indlæg og emner.

Velkommen til Per Buch.

Lad os byde denne hudkloge herre velkommen på bloggen! Per Buch tager ordet: 

Der blev I snydt! Nej, det er ikke Mette, men Per Buch fra skønhedsbloggen perbuch.com, der skriver i dag!
Nej, jeg har ikke hacket mig ind, men derimod fået æren af at være på gæstevisit hos min bloggerkollega Mette Milan med mine favoritter og rutiner.

Kort om mig: Jeg har beskæftiget mig med hudpleje de sidste godt 16 år, er uddannet kosmetiker og har sidenhen arbejdet for diverse parfumerier, Estée Lauder, som skønhedsskribent og sidst, men ikke mindst, på privathospitaler med alt inden for kemiske peelinger, laser, micro needling osv.
Fuldkommen passioneret … eller nogen vil nok kalde det for “produkt-junkie” – jeg elsker mine produkter, og kan slet ikke få nok.

Mine krav til produkterne er ikke små – med en hud i dens bedste alder kræves der mere og mere; huden begynder at vise karakter, hvilket er yderst smukt … det må bare gerne ske lidt senere, hvis jeg har noget at skulle have sagt.
Når hudplejeprodukter skal vælges, går jeg målrettet efter ingredienser, lækker emballage, og et enkelt klinisk studium eller to gør bestemt heller ikke noget.
Det sikrer som regel, at mine penge bliver givet rigtigt ud – hvem ønsker ikke det?

Om jeg har egentlige favoritter er næsten umuligt at svare på. I stedet vil jeg sige, at der er nogle produkter, der passer bedre til min hud end andre.
Mit mål er “enkelt, godt og fyldt med forkælelse” … og især den sidste del er vigtigt! Prisen for et produkt er ikke noget, jeg hænger mig så meget i – det må jeg løse på en eller anden måde, hvis produktet gør noget godt for min hud.

Det, I får at se her, er de produkter som jeg er meget betaget af på nuværende tidspunkt.

Mine renseprodukter er stort set de samme morgen og aften: Renseolier, balmer eller en plejende renselotion gør det bedst for min hud – skummende produkter bliver på ingen måde mine favoritter.
En velfungerende hud starter med en god renserutine! Forklaring følger på et senere tidspunkt …

Et lidt større arsenal af produkter til pleje og forbedring af huden morgen og aften:
iS Clinical Pro Heal er jeg stor fan af; et perfekt blend af A-, C- og E-vitamin i en base af hyaluronsyre. Giver huden et godt antioxidant-boost, samtidig med at den beroliger.
Face Mist fra danske Karmameju – ovenpå min serum som ekstra fugtreserve, inden jeg smører min creme på. Bruger den også i løbet af dagen, hvis huden trænger til en opkvikning.
Øjenprodukterne bliver der ikke sparet på! Dobbelt op fra Environ; Eye Gel og deres nye vidunder Avance DFP 312 – den blanding giver både A-vitamin og peptider i store mængder.
To dag-/natcremer afhængig af mit humør (dog kun en creme ad gangen): Baume 27 fra Cosmetics 27 – en creme jeg elsker … og jeg mener ‘elsker’! Rigtig rig creme, der skal varmes op, inden den påføres huden. Dufter himmelsk, siger jeg bare.
Själ Kura Intuitif er en hel historie for sig
… ansigtscreme, maske, øjenmaske, aftersun – ja, den har mange egenskaber, som jeg er imponeret over. Den gør en tydelig forskel på min hud, så den slipper jeg ikke igen.

Solcreme bliver brugt 365 dage om året – min bedste hudforsikring.
Elizabeth Arden PRO Tap50 er virkelig god; har lidt BB crem effekt, som giver huden den flotteste glød.
Murad Invisiblur Shield er helt gennemsigtig, fungerer som en primer og glatter alle porerne i huden ud – den bruges de dage, hvor huden bare skal se fejlfri ud.
Til kroppen bruger jeg Phytomer i denne tid: trænger let ind uden at fedte, dufter lidt af ferie og kulørte drinks på den gode måde.

Lidt cover skal der til: 
Bare Minerals Compexion Rescue danner et meget let slør på huden, så let rødme bliver nedtonet, uden at man kan se at der er makeup på huden.
Garnier Instant Age Effect: Billig concealer, der dog ikke kan købes i Danmark – desværre, for den gør underværker på mørke rander under øjnene.
Vipperne får lidt ekstra hjælp fra M2 – den plejende mascara uden farve. Er tilhænger af dét, der ikke kan ses, men blot ligner at man er stået op sådan.

Puha, for en smøre! Nu er mit talestidskort er brugt for denne gang.
Spørgsmål og kommentarer besvarer jeg meget gerne, hvis du sender en mail!

Jeg håber, det har været spændende at kigge lidt ind i min verden – og ønsker dig rigtig god fornøjelse, hvis du giver dig i kast med nogle af disse lækre produkter.

Du kan se mere til mig på www.perbuch.com, på Instagram og på Facebook.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *