Alle indlæg og emner.

NYHEDER på get the GLOW og håndlæsning.

Jeg er helt tosset med at pakke alles ordrer med kærlighed, med omhu og med glæde. Jeg bruger al min fritid, pauser og weekender på det og jeg elsker det hvert minut. 
Jeg nyder at svare på alle de skønne mails jeg får fra kunder og læsere af bloggen og instagram, hvor jeg guider og vejleder ud fra, hvad jeg selv har erfaring med. 
Ikke alt kan læses i undersøgelser, hvis du spørger mig, eller svares på af en hudlæge, for alle hudkloge mennesker siger efterhånden noget forskelligt – Nogle gange har man brug for et svar fra én almindelig, der har prøvet lidt af det hele. Et realistisk svar.
Jeg anbefaler altid ud fra, hvad jeg har oplevet på egen hud, men selvfølgelig har vi alle forskellig hud og nogle gange virker det, der virker for og på mig, ikke nødvendigvis på dig
Men jeg kan altid stå inde for det jeg har sagt og de produkter jeg anbefaler. 
Det er det samme med produkterne i min shop get the GLOW – Alle, og jeg mener ALLE, de produkter og mærker jeg har stående på hylderne, er mærker jeg kan stå inde for, har rigtig gode erfaringer med og kan lide ingredienserne i. Mærker, som jeg ikke er flov over, bekymret for eller ked af at sælge til andre. Og det betyder noget. Ikke kun for mig, men også for dig. 

Nå, men frem til det jeg egentligt vil skrive om.

Jeg var til håndlæser i tirsdags – Det er noget jeg har ønsket mig i mange år efterhånden. Det er ikke fordi, at jeg er sådan vodoo-hippie-åndelig agtig, men jeg er nysgerrig på, hvad der gemmer sig mellem himmel og jord – og i mine hænder. 
Så da Annemarie Danefeldt (Kendt fra blandt andet “den 6. sans” på tv) var at træffe, tæt på, hvor jeg bor, i går, var jeg ikke i tvivl. Jeg måtte bare prøve det!
Og jeg har IKKE fortrudt. Hele dagen i tirsdags, kunne jeg nærmest svæve. Hold nu kæft et selvtillidsboost det gav mig – Hun fortalte mig det, jeg ikke selv turde at tænke om mig selv, fordi så er man “selvglad” eller “egoistisk”. Det var så fed en oplevelse, og jeg har lyttet til cd’en/optagelsen, som var med i prisen, flere gange. Hun kan virkelig anbefales, hvis man kunne tænke sig at blive håndlæst. Klik på linket her: http://www.annemariedanefeldt.dk/, og få flere informationer. 

Hun sagde, at jeg i starten af 2016 ville få to produkter ind i shoppen, som betød meget for mig, som ville være vigtige og ønskede.

Jeg kunne ikke komme på, hvilke to produkter det lige skulle være, for de fleste produkter jeg elsker, er jo netop allerede i min shop.

Da sessionen var færdig, og jeg satte mig ud i min bil, tjekkede jeg lige min mail på mobilen. Derpå lå en mail fra mærket over alle mærker : IDUN Minerals om, at IDUN Minerals ikke længere kun var forbeholdt apotekerne pga. den nye apotekerlov, og om jeg havde lyst til at få IDUN Minerals ind i min shop nu her….. 

WOOHOO – Behøver jeg sige mere!? I ved, hvor meget jeg ELSKER det make-up mærke. Jeg har været SÅ træt af, ikke at kunne få det i shoppen, fordi det er mærket. M.Æ.R.K.E.T! 🙂 Og det har gjort så meget for min hud, og jeg ved, at det vil gøre så meget for mange andres hud. 

Jeg nåede slet ikke at tænke over shoppens økonomi eller noget som helst – Svaret var JA.
Selvfølgelig skal jeg have IDUN Minerals i shoppen, så andre kan få lige så stor glæde ud af det, som jeg har og er fri for endnu at fare vild i beautyjunglen. 
Så det er en stor glæde, at jeg kan fortælle jer, at get the GLOW er forhandler af IDUN Minerals meget snart! 

– Mette Milan 
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *