Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter · Tips og tricks

Dagcremer på budget.

Er du på SU? Eller er pengene til selvforkælelse bare små? Eller er du for “nærig” til at smide 4-500,- efter en creme? Så er det godt, at der findes prisvenlige alternativer. Og med prisvenlig, snakker jeg under 200,-
Hver søndag vil jeg sammensætte budgetvenlige forslag til hudpleje til dig og din familie.
I dag handler det om dagcreme til almindelige hudtyper. 

Dagcreme bruger jeg hver dag – Og altid over et serum. Man ved nemlig, at dagcreme er rigtig fin, som base for make-uppen, giver fugt til overhuden, og får huden til at fremstå flot, smidig og lækker – MEN – En dagcreme (med vand i sig) fordamper desværre også hurtigt fra huden – Vi snakker inden for en times tid, hvilket betyder, at et serum under er et must, hvis man ønsker rigtig effekt på, og ikke mindst, i huden. Langtidsholdbar fugt, antiage, behandling m.m.
Men derfor er fugtighedcreme stadig et must, for som jeg skriver ovenover, så gør det noget for overhuden og vores huds udstråling, men man kan også betragte dagcremen som en vigtig overfrakke, der beskytter udefra. 

Dagcremer på budget:

1) Picture Perfect day fra Formula 10.0.6 er en dagcreme, der både indeholder SPF 15, guava og vitamin-C. 
Cremen er super let, og dufter som de halskæder og armbånd man kan købe, som man kan spise. De der runde pastelfarvede nogen. Den dufter super lækker. Den fedter ikke, men fordeler sig let og lækkert på huden. Ganske god fugtcreme til en god pris, som kan bruges af både mand og kone. 
99,- for 75 ml og den kan købes her.

2) Avéne Hydrance Optimal er en skøn, mild, let creme, som ugter godt og beskytter mod udefrakommende faktorer. Jeg er ret så vild med Avéne generelt – De laver nogle skønne skønne produkter, som jeg selv holder meget af. Cremen kan bruges som dagcreme, men også som natcreme, så man slår to fluer med et smæk. 
Prisen for 40 ml fugtighedscreme er 149,50 ,- og den kan købes lige her. 

3) Embryolisse Lait-creme concentre er én af mine absolutte favoritdagcremer, og er blevet tømt op til flere gange. Det er den fordi den er; mild, let, fugtgørende og multitaskende.
Den kan bruges som dagcreme, natcreme, rens, make-up fjerner, til mænd, børn, efter barbering, ved solskoldning osv. den er desuden også fantastisk under make-uppen. Det er ikke så sært, at så mange make-up artister altid har den med sig, når modeller, skuespillere og sangere skal i make-uppen. 
For 75 ml lækker multicreme, skal du smide 199,- og det synes jeg egentligt er okay. cremen kan købes her. 

4) Pudderdåsernes alt-i-en creme – selvom det ikke er en favorit til min hudtype, overhovedet, så skal den alligevel nævnes, da de med almindelig/en smule tør hudtype muligvis vil få god glæde og gavn ud af denne. Den kan også bruges over alt. På kroppen, i ansigtet, på mænd, børn… Og så er den hamrende billig. 149,- for 150 ml creme. Hvis du ikke har behov for andet end fugt til ansigt og krop, så kan du købe den lige her. 

5) Weleda Iris day Cream – Jeg brugte denne i en periode for noget tid tilbage – testede den og var okay tilfreds med den. Den er meget fugtgivende, og mild på huden. Den arbejder både med tørre områder, såvel som fedtede områder, og kan derfor bruges af alle. Prisen er god : 129,-, men tuben indeholder kun 30 ml, hvilken ikke er så dælens meget, hvis vi sammenligner med mililiterprisen på Pudderdåsernes, Formulas og Embryolisses. Den kan købes her

Skriv endelig flere cremer i kommentarfeltet, hvis du kender til en creme, som er et must  have til budgettet 🙂

– Mette Milan One thought on “Dagcremer på budget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *