Alle indlæg og emner. · Brevkassen · Hudplejeprodukter

Fredags-mail: Tør og sart hud året rundt.

Jeg har fået en mail fra en kvinde, der skriver, at hun har tør, sart, stram og irriteret hud året rundt. Hun tåler fint lidt parfume i produkterne, men hun har prøvet så meget nu, at hun næsten har givet op. Dette er hvad hun skriver:
__________________________________________________________________________

Hej Mette Milan.

Først og fremmest : Tak for at være så kæmpe stor en inspiration, som du er både på IG og på din blog. Jeg synes det er stærkt af dig at åbne en webshop for at kunne hjælpe andre med dine hud-favoritter. Det har jeg stor respekt for, og stoler på det du sælger og fortæller om. Jeg har før læst en masse andre skønhedsblogs  men føler, at det hele er opreklameret, sponsoreret eller påvirket af producenterne – Sådan er det ikke med dig.
Så tak!
Jeg er en kvinde på 37 år, som har haft tør og en smule sart hud i flere år. Faktisk siden jeg fødte min datter i 2012. 
Det strammer, bliver rødt i løbet af dagen, er tør. Og det påvirker mig og ikke mindst den make-up jeg prøver at smøre på. Det krakelerer nærmest efter nogle timer, og kager i ansigtet. Jeg bruger Youngblood, men er ikke glad for det. Overhovedet.
Har du nogle råd til, hvordan jeg får lidt balance i denne tilstand med produkter fra din shop? Pris er ikke nogen hindring  for jeg er så træt af det efterhånden, at jeg er villig til at give meget for, at få en pænere, blødere hud. 

Kærlig hilsen.
__________________________________________________________________________

Hejsa.

Det lyder slet ikke særlig rart det du beskriver. Min hudtype er temmelig modsat, så får heldigvis aldrig rigtig fornemmelsen af at noget strammer, er meget tørt osv, men jeg er glad for at kunne fortælle dig, at der bestemt findes produkter – På min shop – Såvel som hos andre – der kan gøre en del for dig.

1) Fugt: Intens fugt, i dit tilfælde, er meget vigtigt. Og mange går ud og køber en dagcreme, og så tænker de, at de fungerer. Det gør det da også udadtil, men en dagcreme fordamper forholdsvis hurtigt fra huden, især når cremen indeholder vand også, og en dagcreme fungerer udelukkende, som en overfrakke på huden. Den ligger på overfladen og lindrer i det øjeblik, men en creme går ikke ind i hudens celler på samme måde og arbejder nedefra. Det gør et serum.

Her kan jeg uden tvivl, og efter mange positive tilbagemeldelser, anbefale dig at kigge på : Codage No 1 og/eller Codage No 7.
Codage No 1 giver intensiv fugt – Produktet indeholder en ordentlig omgang hyaluronsyre. 
Faktisk giver den huden så meget fugt, at den tilfører 60% mere hydrering til huden på bare 3 timer. 
Codage No 7 er også meget fugtgørende, men også lindrende og beroligende på huden. Den dæmper rødme, og plejer din hud. 
Dertil bør du også have fat i en dagcreme, til at smøre ovenpå serummet. Her kan jeg anbefale mange slags, men skal det være fra min shop, så umiddelbart Embryolisse Embryoderme, som har en ret fed konsistens, eller Lait-creme concentre, som er mere “almindelig” i det. 

En fugtmaske 2-3 gange i ugen vil også kunne gøre meget for din tørre og irriterede hud. Jeg fører Embryolisse og Codage fugtmasker i shoppen, som er de to jeg personligt er vild med og kan stå inde for, men Origins “Drink up“, som kan købes i Matas, Magasin osv, er også meget effektiv og god. 

Dette er nogle bud fra mig, som jeg håber vil hjælpe dig. Lad være at overrense huden. Brug en vaskeklud morgen, og en sæbefri rens aften.

Kh Mette Milan 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *