Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter · Tips og tricks

Lermasker på budget.

Det er søndag – og det er budgettid.
I dag handler det om lermasker på budget. Lermasker er noget jeg bruger 1-2 gange i ugen. Lermasker er gode til den lidt olierede/kombinerede hud, som oftest. 
Lermasker har det med at opsuge det overskydende fedt i huden og regulere. Derudover har de fleste lermasker en dybderensende effekt, som er godt i forhold til tilstoppede porer, urenheder m.m. 
Her er mine bud på lermasker – På budget. Og det er faktisk svært at finde gode lermasker til under 200,-, men jeg har lavet en god gang research. 

1) Beauté Pacifique “Masque Matité.
Denne maske brugte jeg meget for 2-3 år siden – Prisen var god og effekten lige så god. Det er lidt af en multitasker faktisk, for man kan bruge den i hele ansigtet, som maske, men det kan også bruges sporadisk, f.eks på urenheder natten over, og derved udtørres de og minimeres hurtigere. Masken opsuger og binder overskydende fedtstof i huden, renser ud og er bare super lækker på den kombinerede/olierede hud. Den har også en lindrende effekt på irriteret hud, og kan derfor sagtens bruges af andre hudtyper end den fedtede/kombinerede. 
Prisen for 50 ml er 159,- 
Den kan købes til 139,- lige her. 

2) Formula 10.0.6 “Pores be pure“.
Denne maske bruger jeg mest pt – En lækker lyserød maske med ingredienser som; jordbær, røllike og rosemarin, som alle hjælper med at un-plogge dine porer, og skaber en lækker teint til din hud. Den kan godt svide en smule ved næsefløjen, eller der, hvor man har nogle problemområder, men for pokker, den er lækker på huden, og så dufter den tilmed skønt. Jeg ser en reducering af urenheder, hver gang jeg bruger den – Den reducerer altid mine urenheder ved næsen (hvor mine porer er forstørrede) og på hagen.
Prisen for 100 ml er 99,- og den kan købes i min shop lige her. 

3) Dr. Hauschka Lermaske.
Denne lermaske har jeg ikke selv haft huden i, og derfor er jeg faktisk ikke meget for at skrive om den, når jeg ikke kender til den, men den koster under 200,- og er dermed et forsøg værd. Masken indeholder urter, som skulle berolige huden og dæmpe rødme. Den skulle kunne “trække” urenhederne ud af huden / op til overfladen. Denne maske skal blandes op med varmt vand, før den bliver til en lermaske-masse. Det vil jeg nok blive træt af at stå og gøre efter et par gange, men hvis den er god, er den jo det værd 🙂
Prisen er normalt 225,- for 90 gram, men den kan købes til 159,- lige her

4) Rosenserien “Økologisk lermaske”.
Denne maske lyder interessant (Nej, den er desværre heller ikke afprøvet af mig) Den er økologisk, og svanemærket. 
Masken indeholder ler fra den franske jord, som man også kalder for “medicinsk ler“, da leret efter sigende har en helende, og beroligende effekt på huden. Masken indeholder : Aloe vera, mandelolie, vitamin E, sheasmør og andre lækre ingredienser. Leret indeholder en naturlig mineralblanding, som skulle kunne forbedre hudens tilstand og stimulere cellefornyelsen, samtidigt med at den er dybderensende. 
Prisen for 40 ml øko-lermaske er 200,- lige ud og kan købes her. 

5) Formula 10.0.6 “Deep down detox” lermaske. 
Ja, ja – Jeg har nævnt Formula 10.0.6 tidligere i dette indlæg, men de laver altså mange gode masker og ikke kun én. Deep down detox er en lermaske med appelsin, bergamote og havsalt, som renser ud i hudens urenheder og afgifter huden. Den er super lækker, og dufter af appelsin-slik. 
Prisen for 100 ml er 99,- og den kan købes her. 

– Mette MilanSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *