Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter

Micellar lotions på budget.

Der står altid en alt-i-en rens hos mig, eller det man på flot fransk kalder : micellar lotions/waters
Generelt er micellar waters budgetvenlige, synes jeg.
Hvad bruger man så en miceallar water til? Den bruger man til at fjerne make-up med, skidt og snavs – Den kan IKKE erstatte en rigtig rens, en fed en af slagsen, men den kan bruges til den lette rengøring af huden, samt til, hvis det skal gå hurtigt en aften. 
Jeg bruger en skin tonic eller en micellar water hver morgen, hvor det netop bare skal være nemt, mildt og let efter nattens sved, og små-skidt.

Her er mine bedste bud på micellar lotions på budget – Altså under 200,- 🙂

1) Avene Micellar 3i1 rens:
Denne er fantastisk – Intet mindre. Den er blevet genkøbt herhjemme tre gange nu. Den er god til prisen, effektiv, mild og bare super lækker på huden. Den kan bruges på sarte øjne og læber, uden at udtørre og svie. Jeg bruger kontaktlinser, og der skal ikke meget gnideri til, før det kan mærkes og irritere. Det er ALDRIG sket med denne. Den er naturligvis uden parabener og dufter ikke rigtig af noget.
400 ml koster 149,50,- på apoteket eller på webapoteket lige her. 

2) Embryolisse Micellar Lotion:
Dette er luksusvarianten af Micellar lotions – Den er MEGET effektiv, og den mest effektive jeg endnu har testet. 
Den indeholder solsikke, kamille og troldhassel, der har god effekt på irriteret hud. Den er hurtig, og det kan jeg rigtig godt lide. Dryp på en vat-rondel, hold på øjnene nogle sekunder og gnid stille og roligt et par gange og vupti – Den mest genstridige make-up og mascara forsvinder uden bøvl. 
Prisen for 250 ml er 199,- og den kan blandt andet købes her. 

3) Rønsbøl Skin Tonic:
Den har jeg også haft stående af to omgange – Den bruger jeg mest som mild rens morgen, før creme m.m. kommer på. Den forbedrer fugtoptagelsen betydeligt. Men den kan også bruges til aftagning af make-up. Den er ikke så hurtig og effektiv til mascara, men til selve foundationrester m.m. fungerer den fint. 
For 250 ml skal du smide 195,- – Den er drøj i brug og holder længe. 
Den kan købes her

4) Pudderdåsernes alt-i-en rens:
Trods det, at jeg aldrig fik den genkøbt, fordi jeg på et tidspunkt fik sendt så mange rensevand til test, så var jeg faktisk rigtig glad for Pudderdåsernes alt-i-en make-up fjerner, som også var mild og effektiv på huden. 
Den er parfumefri, og er dermed rigtig god for sart hud og sarte øjne.
Den koster 95,- for 200 ml. Den kan købes her. 

5) Codage Micellar Water. 
Denne micellar lotion er virkelig skøn og god til den sarte, tørre hudtype. Den fugter huden, samtidigt med, at den også renser skidt, snavs og make-up væk. Den er effektiv til mascara og tung make-up, såvel som til den lette make-up og rens! Så hvis du er en af dem med tendens til lidt tør, irriteret hud, så er det denne du skal have huden i. 
200 ml af denne luksus-water koster 190,- og kan købes her

– Mette Milan 
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *