Alle indlæg og emner. · Tests.

Tan Of Oz – Selvbruner.

Faktisk sagde jeg først nej tak, til at teste denne selvbruner for Shop Ernst – Det gjorde jeg fordi at jeg ikke bryder mig særlig meget om selvbrunere, hvis jeg skal være helt ærlig. 
Jeg kan ikke finde ud af dem. Det bliver aldrig flot. Jeg skal kæmpe for at undgå streger, og sætter jeg mig for hurtigt i sofaen, kan jeg rende rundt med aftryk af sofaen på benet 5 dage efter osv. Tålmodighed er nemlig ikke lige min stærke side, så det skal bare tørre i en helveds fart.
Så ærligt : Jeg magter ikke selvbrunere og tester dem derfor sjældent, også selvom jeg får en del ind ad døren. 

Men så læste jeg lidt om denne nye tyske selvbruner, som Shop Ernst havde fået i shoppen “Tan of Oz“, og så blev jeg sgu lidt fristet alligevel, da de beskrev, hvad den kunne og hvor enkelt den egentligt var. 
Faktisk blev jeg allermest fristet af ordet : kokos. For det dufter den af. Det er også et af problemerne ved de fleste selvbrunere : jeg hader virkelig duften 🙁 Man stinker jo langt væk af stegt pattegris i flere dage efter sådan en omgang! Så hvis denne kunne få mig til at dufte af en tysk kokossnitte, og gøre mig jævn brun, så ville jeg være mere end glad. 

Jeg øvede mig på benene og kroppen de første dage, også for at teste holdbarheden, som holder rigtig flot i de fem dage den lover.
Første gang, jeg sprayede på, var en katastrofe (Muligvis fordi jeg ikke er ferm til tyske brugsanvisninger:-/ ) Men da jeg endelig forstod, at selvbruneren skulle rystes godt før brug, så skete der noget. Noget magisk. Og i dag har jeg så været klar til at gøre det i ansigtet.

Resultatet kan I se her:

No make-up – Er stadig en syg trunte 🙁

Altså, jeg ved ikke med jer, men det er første gang nogensinde, at jeg er stødt på så naturligt og flot et resultat fra en selvbruner. 
Jeg er virkelig positiv overrasket og super glad for, at jeg ikke helt afviste den lækre spraytan. Jeg synes prisen er helt kanon og fair: 225,- for hele 125 ml
Der er altså til maaaange gange, medmindre du sprayer hele kroppen ind hver uge – Så er der nok “kun” til et par måneder. 
Der er ikke noget som helst “stegt pattegris” over duften. Den dufter frisk, ren og af mild kokos. 

Og hvis I tænker: “Ahh, come on. Hvor slemt har de andre gange med andre selvbrunere været, Mette!” 

Så se her:

This freaking bad!!!

Kan I se, hvor jeg vil hen? 🙂
Nu har jeg det med denne selvbruner “Tan of Oz“, som jeg har det med min læge og tandlæge…. Det må KUN være den, der skal i brug fremover. Så går der tryghedsnarkoman i mig. Så tør jeg ikke andet. 

Sådan brugte jeg den:

  1. Jeg rystede flasken godt før brug.
  2. Så sprayede jeg den på med en god armslængde fra ansigtet. Min hud var blevet fugtet en time inden med en god fugtighedscreme. Man kan se farven lige efter påførsel, iøvrigt. 
  3. Jeg tørrer huden med min føntørrer, for at gøre processen hurtigere. Bare lige et par minutter på lav blus. 
  4. Fem minutter efter – Vupti – Fin brun, naturlig hud. 
  5. Anvender man sprayen på hele kroppen, anbefaler jeg, at man venter med at tage tøj på i mindst 30 minutter. Ind til du kan mærke, at huden er tør. Brug hårtørrer igen til at gøre processen hurtigere. 
Man kan også se en udførlig video lige her.

Det der er smart ved denne selvbruner også, er at man sagtens kan spraye den hen over sin make-up, henover cremer osv. Make-up artister bruger denne til at fiksere med ovenpå make-uppen. 

“Tan of Oz” kan købes her. Den bliver vinterens fedeste investering for os blege mennesker 🙂

– Mette Milan  
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *