Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter · Tests.

NYHED: Sanex Atopicare serie.

For et par uger siden, modtog jeg en spændende nyhed fra Amazepress til test, nemlig Sanex nye serie “Atopicare“, som er en serie til tør, irriteret og kløende hud. 
Serien er lavet i samarbejde med dermatologer og rent ud sagt : testet i hoved og r… for at give huden, det bedste resultat. 

Jeg er mega Sanex-fan, så nyheden var en sand “jubiiii-oplevelse” for mig. Jeg bruger (næsten) kun Sanex dermoprotect deo’er. Det er de eneste jeg elsker duften af, og som holder HELE dagen, altid.

Jeg har store problemer på mine ben, efter at jeg testede VEET easywax for 1,5 år siden. Jeg mistede mange pigmenter ved det + udviklede jeg eksem, som jeg har været ved dermatolog Peter Bjerring med, for at få receptpligtigt binyrebarkhormoncreme mod, men det har ikke haft en effekt på 100%.
Jeg oplever svie og kløe på skinnebenene dagligt og især efter barbering og jeg klør mig noglegange så hårdt, at det giver hul på den tynde hud, men, men, men – Efter at Atopicare kom ind ad døren og er blevet “mixet” med receptcremen hver aften, er kløen og svien OG de røde mærker tæt på forsvundet.

Det er jeg glad for. Før har jeg bare anvendt almindelige gode bodylotions, men med parfume m.m.
Duftene, der er anvendt i sanex-serien er hypoallergene, og jeg tror på, at den unikke sammensætning har givet resultat. 
Det mest lækre ved denne serie er, at den er hammer billig. 
Bodylotionen koster 48,95,- for 250 ml. Det er en pris ALLE kan være med til. 

Atopicare deo’en er lækker mild i duften, kan smøres på under armene, selv efter barbering, og sørger for, at din sarte hud under armene ikke udtørres og irriteres. Prisen for deo’en er 32,95,-

Atopicare håndcremen er rigtig fin, men ikke i nærheden af, hvad jeg er vant til at smøre på hænderne. Har man prøvet : Oskia, Avene og Cowshed på hænderne, er der ikke meget andet, der topper. Desværre 🙂
Duften er mild og lækker. Men jeg synes konsistensen er for vandet og “knirker” på huden efterfølgende. Prisen er 32,95,- 

– Mette Milan 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *