Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter

The Body Shop – Eksotisk ny serie.

‘Oils of life’ hedder den nye velduftende, og meget interessante serie fra The Body Shop, der kommer i butikkerne fra den 22. september. 
Serien indeholder flere produkter, alle centreret omkring de tre olier, produkterne indeholder.  
De produkter jeg har fået tilsendt til test er:

  • En “Twin-ball facial massager”. (Den kender jeg desværre ikke prisen på endnu) 
  • Intensely revitalising gel creme – 265,- for 50 ml. 
  • Intensely revitalising bi-phase essence lotion – 185,- for 160 ml. 
  • Intensely revitalising facial oil – 375,- for 30 ml. 
Derudover fik jeg nogle “spa of the world” produkter, som jeg fortæller om en anden god gang 😉

Alle produkterne fra “oils of life” serien” indeholder tre olier.
Rosehipoil (Hybenkerneolie, som er min absolutte favoritolie-type, da den kan genoprette den mest skadede, arrede hud) Black cumin seed oil (sort spidskommen), som er spækket med gode antioxidanter og Camellia olie. 
Alle tre olier kommer forskellige steder fra i verden. Black cumin fra Egypten, Rosehip fra Andesbjergene og Camellia fra Kina. 
Det gør ikke serien mindre spændende, at man har valgt at formulere produkter med hjælp fra det bedste,  forskellige steder i verdenen. 

Jeg brugte min “twin-ball facial massager” hele tiden i sidste uge, da jeg var syg med feber. Den var konstant kølig mod huden. Jeg bruger ellers ofte en jaderulle fr LING, men jadestenen bliver hurtig lunken og kedelig. De gør disse metal-kugler ikke.
Jeg smurte ansigtet ind i “oils of life intensely revialising facial oil” og masserede ansigtet med min twin-ball facial massager efterfølgende. Jeg siger jer, at det er skønt! Ikke kun fordi jeg var syg og havde feber, men fordi man bare kommer til at stresse af og ansigtet får en ordentlig kølende opstramning, så hævelser falder med det samme. Den får gang i blodcirkulationen, og kinderne bliver så dejligt røde efterfølgende! Elsker den lille rulle. 
Helt klart det skønneste ansigtmassage-element jeg nogensinde har prøvet. 

Nu vi snakker olie, så må jeg fremhæve “Intensely revitalising facial oil”! Den er SÅ hammer-lækker. Min hud skinner, er blød, glat og bedst af alt : olien fedter ikke. Duften er lidt skarp, hvis man ikke er vant til for meget duft, men for mig er duften blot eksotisk skarp, og får mig virkelig til at tænke på eksotiske, varme lande, som jeg længes efter i ny og næ. Olien er lavet af 99% olier af naturlig oprindelse. Olien går ind og reducerer alderstegn, strammer op, plejer, og giver glød. Denne olie fik jeg i en lille model – Men jeg vil have købt den store her til vinterbrug, da jeg kan mærke, hvor meget min hud er tilfreds under olien 🙂

Intensely reviatlising gel creme – Uhh, jeg har næsten ikke brugt andet, som dagcreme, siden den kom ind ad døren. Den er lidt sjov, den lille fætter 😉 Konsistensen er gele-agtig og minder mig mest af alt om en lækker cremet lemoncurd/citronbudding. Duften er karakteristisk med de andre produkter fra serien, og er igen lidt skarp, men jeg elsker alt ved denne gel-creme. Cremen indeholder mikroskopiske gyldne partikler, der får ansigtet til at gløde, og indeholder derudover nogle af de samme egenskaber, som olien. 
Den fedter eller klistrer ikke på huden, men trænger forbavsende hurtigt ind og efterlader min hud spændstig og lækker, klar til at påføre make-up henover, hvis jeg har lyst. Super let creme. Nogle dage har jeg stillet den på køl i køleskabet for at få en ekstra kølende effekt. 
Jeg er ret så vild med denne dagcreme, og så er den bare smuk udenpå og indeni. 

Intensely revitalising bi-phase essence lotion er faktisk det eneste produkt, som jeg ikke er kommet til at holde af endnu. Jeg tror ikke rigtig, at jeg “forstår” produktet faktisk. Ellers ville jeg måske bare have ønsket, at den kom på sprayflaske, som man kunne have brugt den, som facemist efter rens, som den i bund og grund er til. 
Det der med at hælde denne vand og olieholdig konsistens i hænderne, fungerer ikke for mig. Når det så er sagt, så synes jeg stadig, at produktet dufter dejligt og føles ganske fint på huden, som base for serum og creme. 
Man anbefaler netop, at komme den på efter renserutinen og før dagcreme/serum osv, som et ekstra fugtboost. 
Havde den som sagt været på sprayflaske, så tror jeg faktisk, at jeg havde brugt den dagligt, for en facemist, det kan man aldrig få nok af. 
Og nu jeg skriver dette, får jeg faktisk ideen om netop at hælde den på sprayflaske…. Fortsættelse følger 🙂 

-Mette Milan 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *