Alle indlæg og emner. · Hårpleje. · Hudplejeprodukter · Tests.

Bodywash/shampoo & scrub fra UNE olive en provence.

Sammen med denne her skønne “Tan of Oz” selvbruner, som jeg fik tilsendt til test af @shopernst for nogle uger siden, fik jeg også lov at teste to yderligere produkter. Nemlig en bodywash/shampoo og en bodyscrub fra mærket UNE olive en provence – Et fransk mærke, som er lavet af økologisk fremstillede produkter og som er parabenefrie også.  
Begge produkter, jeg har modtaget, dufter så rene og fantastiske. Elsker når produkter dufter “rent” af mild sæbe. 
Det er jeg er ret vild med i forhold til bodywashen er, at den også kan bruges som shampoo. Og den fungerer super godt som shampoo iøvrigt. 
Mit hår fremstår skinnende og flot. Men kan det blive andet, når der er jomfruolivenolie i et produkt 🙂
Produktet kan bruges af hele familien. 

Scrubben…. MUMS, siger jeg jer! Perfekt grovhed, perfekt konsistens og perfekt duft! 
Scrubben består af knuste olivensten og ekstra jomfruolie, og får huden til føles dejlig blød og lækker. Scrubben er let at skylle af og efterlader ikke en hinde af olie, eller andet. Den er helt perfekt. Jeg har brugt den lidt i ansigtet også, og synes ikke, at den er for grov der. Så for mig er det også et “multiprodukt” til ansigt og krop. 
Jeg har prøvet en del fesne scrubs gennem årene – I ved, den slags med nærmest ingen korn i. Og dem gider jeg simpelthen ikke. 
De skal kunne tage lidt fat (uden at ridse hårdt) og de skal kunne skylles af – Det kan denne! 🙂

500 ml UNE olive en provence bodywash/shampoo koster 127,- og kan købes lige her.
200 ml UNE olive en provence scrub koster 187,- og kommer i en kompakt glaskrukke. Den kan købes lige her. 

– Mette Milan
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.