Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter

Fugtmagnet fra Environ.

Kulden kan altså mærkes efterhånden – Især om morgenen og om aftenen.
Radiatorerne, brændeovnen og varmeblæseren i bilen på vej til og fra arbejde, puster på højtryk lige ud i ansigtet på os. Det er dejligt. Super dejligt og hyggeligt, faktisk. 
Men for vores hud, er det knapt så hyggeligt…

Rigtig mange af os oplever, lige nu, en ændring i vores huds tilstand – Mine kinder begynder normalt altid at blive lidt tørre i denne årstid. Og tørre kinder, som ikke får nok fugt, bliver med tiden til irriterede, små røde kinder med tydelige karsprængninger – Det skal undgås og forebygges – Det gør man med fugt! Og masser af det. 

En god fugtmagnet er hyaluronsyre – Det skaber masser af fugt til huden og ligeledes fylde. 
De sidste tre uger har jeg brugt Environs “Focus Hydrating serum” hver morgen og nogle aftener. 
Det er et højtkoncentreret serum spækket med hyaluronsyrer, der har til formål at passe på din hud, tilføre maksimal fugt, og gør strukturen i huden mere fyldig og stram, og dermed udglatte fine linjer og rynker. 
Se, det kan vi lide.

Virker den så?
Jeps – Og ved I hvordan jeg kan mærke og se det? Mine kinder er IKKE tørre. Hele min hud føles glat og fugtet, og den ser ligeså sund og fugtmættet ud, som den føles. 
Serummet er ganske lækkert at smøre på huden, da den ikke fedter. Jeg oplever ofte med produkter, hvor indholdet af hyaluronsyrer og squalane er stort, at produkterne fedter helt afsindigt. Det er ikke tilfældet her. 
Jeg bruger serummet, som underlag på huden, og smører altid en dagcreme eller natcreme henover, for netop at holde på fugten fra serummet dagen igennem. 

Jeg oplever, at “Focus hydrating serum” er enormt drøj i brug – De 30 ml flasken indeholder, rækker til lang tid. Jeg har, som sagt, brugt den mindst en gang dagligt, og der er 3/4 tilbage i flasken endnu. 

Prisen er 525,- og er en rigtig god investering for huden, hvis du søger et serum, der netop kan sørge for at holde på fugten dagen igennem, og samtidig udglatte og stramme op.
Du kan læse mere om serummet lige her.

– Mette Milan 
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *