Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter

Spa of the world fra The Body Shop.

For en måned siden kom der en lækker pakke fra The Body Shop hjem til mig til test.
Jeg har skrevet om nogle af produkterne lige her, som I kan læse om. 
Men i kassen var der også nyheder med produkter, som hedder “SPA OF THE WORLD”.
Kassen indeholdt:

  • Body scrub African Ximenia scrub.
  • BodycremeHawaiian kukui cream.
  • Body and hair oilPolynesian monoi radiance oil.
Jeg er jo monster-kristisk, når vi kommer til scrubs :-/ Der skal simpelthen være i bid i de scrubs jeg bruger, ellers gider jeg ikke rigtig. 
Denne scrub “African Ximenia scrub” er ikke grov nok til min hud. Men har man en almindelig hud (uden knopper på armene, som mig osv) og bare ønsker lidt blødhed og renhed, så er denne uden tvivl én du skal gå efter. Vil du have bid i din scrub – Godt med korn, og gerne grove korn, så er det ikke denne variant du skal tage. Så er det evt “Dead sea salt scrub“, som skulle være noget grovere. 350 ml koster 250,- 

Men når vi kommer til cremen “Hawiian kukui cream” – Så må jeg fortælle jer, at det er ÅRETS lækreste bodycream! 
Wauw!
Duften, konsistensen, effekten – Den er fuldstændig fantastisk. Smører jeg kroppen ind om morgenen ved 7-tiden, så er min hud stadig fugtig, inden jeg tager et bad om aftenen ved 21-tiden! Det har jeg ALDRIG oplevet før med andre cremer. Desuden får man ikke lige en lille creme med 100-150 ml – Nej, dælme nej – Her får man en bøtte så stor, at selv min mand kommenterede det, med hele 350 ml og prisen er 275,- 
Kukui-olien i produktet kan noget ganske særligt og det mærker du og din hud med det samme! 

Olien “Polynesian monoi radiance oil” har jeg faktisk udelukkende brugt i hårets spidser. Jeg har ikke fået den afprøvet på kroppen endnu. Jeg ved ikke helt, hvorfor, men når jeg får et produkt, der kan bruges til krop og hår, har jeg altid en tendens til at vælge det ene eller det andet. Og lige pt er det håret.
Det er en rigtig god olie til håret, som får det til at skinne og se lækkert ud – Olien er mere fed i konsistensen end de fleste andre olier.
Der skal ikke meget til – Kun lige 2-3 dråber i hårets spidser. 
Den er drøj i brug, og til en pris på 165,- for 100 ml er det ikke noget at sige til. 
Monoiolie er en blanding af kokosolie og gardeniaolie, og har været brugt af de Polynesiske kvinder igennem 2000 år – Både på huden og i håret.

Jeg har fået en stor kærlighed til “The Body Shop” på det sidste – Mærket har overrasket mig ekstremt positivt med deres nyeste serie. Emballagen er i top, indholdet i top. Fantastisk! 

– Mette Milan Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *