Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter · Tips og tricks

Efterårs-investeringer.

Lidt i tråd med dette indlæg forleden dag , så er det vigtigt med den rette pleje til vores hud nu.
Efteråret er her – I dag har jeg især mærket til det. Blæsten raser, køligt vejr, hjem i varme stuer, varmet op af brændeovn, pilleovn eller radiator + varme bade = total dehydrering og tør hud. 
Vi skal have fundet de fugtgivende produkter frem – De der hjælper os med at holde på fugten dagen igennem.
Her er mine bud på efterårs-produkter, du kan investere i, for at undgå dehydreret, trist, tør og karsprængt hud. 

1) Serum: 
Der findes et hav af seraer – Environs “focus hydrating serum“, “Codage No 1” og “Bioeffect” er tre seraer, der alle har fokus på det “samme” – At skabe godt med fugt på huden. 
De sørger alle tre for at holde på fugten også. De kan bruges dag og aften, under dagcremen og natcremen. 
Codage no 1 finder du her. Priser fra 225,- 
Environ finder du her. Pris : 595,- 
Bioeffect finder du her. Pris 865,-

2) Olie:
En olie er og bliver uundværlig nu. Lige nu. Jeg bruger ikke rigtig natcreme i efterårs/vintertiden. Den bliver simpelthen afløst af en olie. Blandt mine personlige favoritter er : Rønsbøl clinic face oil, Pay hybenkerneolie og The Body shops “Intensively revitalising facial oil” – Jeg er en sucker for hybenkerneolie (Som Pai og The body shops indeholder) Hybenkerne har en vidunderlig effekt på huden. Både i forhold på tørhed, dehydrering, men også på gamle ar og fine linjer. 
Rønsbøl finder du her. Pris 275,-
Pai finder du her. Pris 295,-
The Body shops olie finder du her. Pris 325,-

3) God creme: 
Nej, det er ikke helt ligemeget, hvad man smækker på huden – Brug hellere 100 kroner ekstra på en god creme med gode ingredienser i, end den almindelige fra supermarkedet. 
Personlige favoritter hos mig er : Embryolisse Lait-créme concentré, Codage JOUR og Skyn Icelands Pure active cloud cream. De er alle tre fugtgivende, og især Codage og Skyn Icelands cremer byder på en mægtig ingrediensliste. 
Embryolisse finder du her. Pris 199,-
Skyn Iceland finder du her. Pris 465,- 
Codage JOUR finder du her. Pris 450,-

4) Fugtmaske: 
Det er en af de absolut bedste fugt-investering for huden i efteråret og vinteren. En fugtmaske bruger man 2-3 gange i ugen. Man kan lade den være på i 30 minutter og tørre af med vatrondel, og de fleste masker kan man rent faktisk sove med natten over. Jeg har tre favoritter : Codages fugtmaske “Masque Hydrante”, Embryolisses fugtmaske “Hydra-masque” og Origins “Drink up” fugtmaske. 
Embryolisses finder du her. Pris 199,-
Codages finder du her. Pris 345,-
Origins finder du her. Pris 230,-


5) Læbepomade:
Nej, Labello er ikke godt nok – Du skal få investeret i en god læbepomade med glycerin, lidt olie og sheasmør. Min absolutte fave er : Nuxe reve de miel i krukke. Den har jeg skrevet om og delt billeder af mange gange. Pisse irriterende, at den er i krukke ja (bakterier, skidt osv) men det nytter ikke noget – Den er hammer, hammer god. 
Den købes i Matas og koster 129,-

6) Håndcreme:
Selvfølgelig er håndcreme et musthave! Uden tvivl. Jeg nøjes ikke med én håndcreme. Nej, jeg har 5-6 håndcremer med mig rundt omkring. Altid Avénes cold cream handcream, Cowsheds cowpat, Oskias Renaissance handcream, CND håndcreme og forskellige andre slags. Håndcreme + efterår = MUST! 
Avene findes her. Pris 99,50,-
Cowshed findes her. Pris fra 79,-
Oskia findes her. Pris 215,-

7) Bodyoil eller bodylotion:
Ansigtet er vigtigt – Men det er kroppen også.
Plaisirs nye bodyoil er rigtig god – Havtorn bodybutter fra Matas er lækker, og The Body Shops Hawiian kukui cream er vidunderlig! 
Plaisir findes her. Pris 119,-
Matas Havtorn finder du her. Pris 59,95,-
The Body shops finder du her. Pris 275,- (OBS: 350 ml) 

– Mette Milan Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *