Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter · Tests.

Cellu-cup – mod cellulite.

For en del måneder siden, fik jeg lårene i Sard Kopenhagens cellulite kit, som du kan læse om her. 

Et yderst effektivt kit mod de kære buler man kan have på lårene, og andre steder på kroppen, også kaldet : appelsinhud. 

For fire-fem uger siden, fik jeg lov at teste et produkt, jeg ikke havde hørt om før, for www.greenharmony.dk, nemlig : Cellu-cup. 
Cellu-cup kan det samme som Sard Kopenhagens kit : massere bindevævet ved hjælp af sugemetoden, olie og opadgående bevægelser og derved udglatte bindevævet, så du opnår et glattere udseende på lår m.m. 
Da jeg lagde et billede op af den lille cellu-cup på instagram, var der nogen, der spurgte om det var en fancy menstruationscup?! 
Hehe. Ved første øjekast, kunne den måske minde om, uden at vide det. Har aldrig været i nærheden at en menstruationscup (og kommer det heller aldrig, tror jeg ikke) 
Denne glimmer-sugekop er lavet af bæredygtig silikone og bliver leveret i en smart kanvaspose, så den kan pakkes væk eller tages med på ferier osv. 
Med denne cellu-cup medfølger en lækker olie, der indeholder fem slags planteolier: sød appelsinolie, arganolie, vindruekerne olie, abrikos kerne olie og sød mandelolie

I tre uger, har jeg gnedet denne silikone-sugekop op og ned af lårene, og effekten er ligeså imponerende, som jeg før har oplevet ved bindevævs-massage-produkter. 
Mine lår har klart færre “buler”, er mere glatte/smidige og bløde – Olien gør nemlig ikke kun noget godt for bindevævet, men også for huden, som bliver gennemfugtede og som sagt; silkebløde. 

Fordelen ved denne lille cellu-cup er klart, at den er lavet af silikone – Jeg synes, at det er super smart, og mere overskueligt på en eller anden måde og den går aldrig i stykker – I hvert fald ikke, hvis den rammer gulvet 🙂

Kittet indeholder denne smarte cellu-cup og den dertilhørende olie til en pris, der hedder 299,-
Det synes jeg er en kanon pris for dette effektive kit, som I kan læse meget mere om her.  

Dette kit er et godt julegaveønske, eller hvis man vil have seriøst bugt med cellulitisen og forkæle sig selv – Jeg garanterer høj service og lækre produkter hos Mette fra Greenharmony 🙂

– Mette Milan


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *