Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter

Jagten på den perfekte hud…

Findes den? Den perfekte hud?
Det er lidt ligesom at spørge, om den perfekte krop findes? Det perfekte hår? Findes der i virkeligheden noget “perfekt”? 
Og helt ærlig, hvad er så definationen på “perfekt?”

Mange skriver til mig hver dag – Og det er så skønt. Bliv ved med det 🙂 

Men mange forventer ofte, at jeg kan give dem opskriften på den perfekte hud – Jeg kan lige så godt sige det, som det er: det kan jeg ikke! 
Og grunden til, at jeg ikke kan det, er fordi, at hverken du, eller jeg ved, hvad perfekt hud er.
Er det en hud uden urenheder? Er det en hud uden rynker? Er det en hud uden pigmentfejl eller er det en hud uden det hele? 

For mig er det tætteste man kommer på “perfekt” hud, en hud, som stråler og har det godt. Er gennemfugtet. Tilpas. 
Min lille pigmentplet ved øjet tænker jeg sjældent over – Bumsen på siden af næsen, som pt er blevet tør og træls, er blot en del af processen. Men de strålende kinder og klare teint siger alt : min hud har det godt. Og dermed er den vel så tæt på “perfekt” som den kan være? Altså tilstanden på huden er perfekt. 
Og så længe tilstanden er det, tænker jeg ikke synderlig meget over andet længere. Det gjorde jeg får år tilbage – Der var det bumsen i panden, der ødelagde det hele, eller mine ar på hagen – Sådan er det ikke længere. 

Man kan gøre MEGET for sin hud, når man lærer den at kende – man kan gøre den så flot, blød og fin – Man kan finde en god rutine, der passer ens hud og som får det bedste frem i sin hud.
Man kan pleje, fugte, rense. Man kan lære at indse, at huden er kroppens største organ, noget unikt, som vi skal være indhyllet i, i maaaaange år – Hvordan har vi lyst til at se ud senere i livet? 
Det er vigtigt at huske, at ALLES hud er forskellige – Frugtsyrer hjælper mig helt gevaldigt – For andre vil frugtsyre være en katastrofe. Og den eneste, der kan finde ud af, hvad huden mangler, det er dig. Mærk på den, kig på den, læs om den.

Når man har indset det, kommer lysten til at passe på sig selv, af sig selv. Når man ser, hvordan ens hud udvikler sig, bliver renere og flottere, fordi man lige husker at rense dagligt, i stedet for en gang i ugen – så får man blod på tanden, og så er huden på vej til at blive i en tæt-på perfekt tilstand.
Det er lidt, som de der træner – Man begynder at se en mere tonet krop pga træningen, og dermed fortsætter man. Vi vil gerne kunne se resultater, ellers giver vi op. Men husk på, at resultater tager tid. Både i træning, og med huden. 

Hvad er en “perfekt” hud for dig?

– Mette Milan 

  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *