Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter

Green People – Fra en dansk kvinde.

Da jeg var på besøg hos Amazepress i København i uge 42, blev jeg introduceret for et brand, jeg ikke havde hørt om før. Brandet “Green people“. 

Green people er et stort og kendt mærke i UK, men Charlotte Vøhtz, er faktisk en dansk kvinde. Hun gik i gang med at skabe økologiske produkter for 18 år siden. Hendes datter på 2 år, Sandra, led af blandt andet hudallergi, og de eneste hudprodukter på markedet mod det, på daværende tidspunkt, var alligevel spækket med hudirriterende kemikalier. 
Green people, det økolologiske brand, blev hermed skabt.

Der findes 120 forskellige produkter fra dette brand. Lige fra tandpasta, til antiage, fra make-up til børneprodukter. Kort sagt, der er noget at finde for alle hudtyper i alle aldre.

Jeg fik fem produkter med hjem, som jeg skulle teste på – Og det er jeg stille og roligt gået i gang med. 

  • Body butter – med granatæble, hybenkerne og kokos, som fugter og plejer. Butteren reparerer hjælper ødelagt og irriteret hud med at hele. Hele 99% af ingredienserne er økologiske. Den dufter iøvrigt SÅ lækker!
  • Sugar scrub – med sheasmør, hybenkerne og tranebær, som eksfolierer huden mildt og dejligt, samtidigt med, at den tilfører huden fugt. 95% af ingredienserne er økologiske.
  • Day solution cream – SPF 15 – med Aloe vera, grøn te og kamille, som har et bredsprektret UVA/UVB beskyttelse på huden. Den er fugtgørende, og rebalancerer huden. 85% økologiske ingredienser. 
  • Fruitful nights night cream – med hybenkerne, hibiscus, og frugtekstrakter. Denne skal på om natten, hvor huden kan regenerere. Tør og trist hud, får mere glød, jævn tekstur og arbejder også på pigmentfejl. 91% økologiske ingredienser. 
  • Fruit scrub exfoliator – med abrikos, bergamote, og mandarin. Abrokoskernepulver eksfolierer hudens overflade, mildt og effektivt, mens den sørger for en blød og hydreret hud. 88% økologiske ingredienser. 
Som sagt er de alle økologiske – Det er lidt “nyt” for mig. Jeg bruger ikke udelukkende økologisk – Overhovedet. 
Tværtimod kan jeg godt lide dufte, mineralskeolier, æteriske olier, lidt parabener er jeg heller ikke død af endnu, men det er spændende at afprøve noget anderledes. Og meget rent. 
Og fedest af alt : Produceret af en dansk, sej kvinde. 

Green people donerer 10% af deres profit til forskelige velgørende organisationer. 

I hører mere, når produkterne er blevet testet yderligere:-)

– Mette Milan 
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *