Alle indlæg og emner. · Make-up. · Tests.

IDUN Minerals – NORRSKEN foundation.

Mit favorit-make-up brand, IDUN Minerals, har lige lanceret en nyhed: NORRSKENPure Minerals illuminating foundation“.
Ni nuancer er der kommet på markedet. Samme nuancer, som IDUN Minerals ni mineralfoundation puddere, så bruger man f.eks “Freja”, som jeg gør i mineralfoundationpudder, er det “Freja”, du skal have fingrene i i den flydende også. 

De nye flydende foundations indeholder tyttebærfrøolie, som er med til at fugte huden dagen igennem. Og så indeholder den højtoprensede mineralpigment, som alle andre skønne produkter i serien. 
IDUN Minerals NORRSKEN føles ikke fedtet eller irriterende på huden – Overhovedet. Den smitter en smule af på min varme telefonskærm, når jeg taler i telefon, men ikke på hverken hovedpude eller tøj, har jeg bemærket rester af foundation.

Den dækker meget jævn og flot – uden at se kunstig eller “voldsom” ud. Den kan bygges op til at være ekstra dækkende ved at påføre endnu en omgang.
Jeg bruger altid min IDUN Minerals TUVA pudder henover, da den har sådan en dejlig effekt ovenpå alt. Den er transparent, men sørger for at fiksere make-uppen og gøre det hele mere holdbart. 
Men denne foundation er holdbar i sig selv – Den er flot og jævn på huden mange timer efter. Den sætter sig ikke i tør hud, eller i porerne på næsen – Den ER virkelig naturlig. 

Jeg er ikke kæmpe fan af den nye dertilhørende børste, “Liquid foundation brush”, da jeg generelt ikke er vild med at pensle min foundation på. Jeg synes desværre, at penslen er svær at vaske ren i dybden. Der bliver ligesom ved med at sidde foundationrester i børstehårene – Og jeg ved virkelig ikke hvorfor. Alle andre børster fra IDUN Minerals kan renses UDEN problemer. De er de bedste børster man kan få. 
Men til denne foundation bruger jeg min elskede orange miracle sponge fra Real Techniques, som giver det flotteste, mest naturlige resultat.

I kan købe IDUN Minerals nye foundations her til 279,-  og lige nu, får I en miracle sponge fra Real Techniques med i købet.

– Mette Milan Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *