Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter

Bravo Matas!

Der gik ikke mange dage fra Matas nye naturserie kom ind ad døren, til jeg blev voldsomt glad for især to af deres produkter – Nemlig : Matas Natur rensemousse og Matas natur skin tonic

Ifølge min optik er skin tonic faktisk et ‘overflødighedsprodukt’ på mange måder – Jeg mener, hvad er det egentligt helt præcist? Andet end, et som regel godt, vandet produkt, man kan rengøre huden med? 
Skin tonic lyder så fancy af noget, der ikke gør noget vildt i forhold til hvad en micellar water kan – Eller en facemist. De er alle tre så ens for mig, ingrediensmæssigt, som de kan blive.

Jeg bruger én af delene næsten hver morgen for at klargøre min hud, fordi det er rart, let og lækkert, synes jeg. Jeg rengør huden mildt og gør derved huden ren og klar til at modtage de øvrige produkter, som jeg smører på. Der er skidt og snavs på huden efter en nat, hvor man har kørt hovedet rundt i hovedpuden. Tjek selv din vatrondel en morgen.
De skin tonics, micellar waters og face mists jeg bruger indeholder oftest glycerin, der  for-fugter huden, og jeg er all about FUGT pt. Og helst uden en masse duft. Især holder jeg mig langt fra rose-dufte – De giver mig kvalme! :-/
Man kan også købe skin tonics med andre egenskaber – F.eks med salicylsyrer, eller frugtenzymer, der har en god effekt på den lidt urene/fedtede hud. 
Men igen : at sige at en skin tonic er livsnødvendig for huden, er en overdrivelse. 
Andre dage bruger jeg en våd vaskeklud – Det er ikke nogen nyhed, at man kan det – Det har jeg, og mange andre, gjort siden teenageårene. 

Dog må jeg fremhæve Matas Natur ‘skin tonic’, som jeg fik tilsendt fra Matas & Amaze.press til test forleden. Den har den mildeste duft. Den skulle dufte af havtorn og økologiske blåbær, men det er ikke den duft jeg får frem – Jeg får blot en ren, mild og lækker duft frem i næseborene. Men bedst af alt er konsistensen. Jo, den er ligesom alle andre tonics, vandet i det, men den føles bare ekstra lækker på huden efterfølgende. Den får ikke huden til at klistre, som man faktisk af og til oplever, men giver bare huden en lækker gang rens og fugt. Jeg putter en god slat på en vatrondel, og kører rundt i hele hovedet. Også henover øjenene og ned ad halsen. Bagefter er huden klar til dagens serum og dagcreme m.m. 
Den koster 64,95,- for 200 ml, og er klart en anbefaling værd, som morgenrens eller om aftenen før aftenrutinen, hvis man trænger til lidt ekstra fugt på huden. Lige nu kan du faktisk spare 10 kroner på produktet lige her

Matas Natur har også lavet en rensemousse. Den dufter ligsom skin tonicen, og er bare dejlig let og effektiv at have stående i badet. Jeg bruger den også på øjenområdet, for at fjerne mascara, og det gør den også rigtig fint. 
De to er jeg blevet meget glad for. Jeg har ikke fået afprøvet de andre produkter derfra endnu, men ser frem til det, efter disse to produkter, der har gjort mig meget positiv 🙂
Prisen på rensemoussen er 74,95,- for 150 ml. Lige nu kan du spare 15 kroner lige her. 

– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *