Alle indlæg og emner. · Hårpleje. · Tests.

Anmeldelse af : John Frieda 7-day volume og Kerastase elixir ultime oilshine spray.

Jeg har testet en masse hårprodukter den seneste tid – I særdeleshed : John Friedas 7-day volume og Kerastases Elixir Ultime oil til håret. Begge dele er blevet tilsendt til test og er dermed sponsorerede – Men de af jer, der læser med herinde og følger mig på IG (make_everything_up) ved, at det er FLØJTENDE ligegyldigt, om de produkter jeg tester, er købt af mig selv eller sponsoreret – Meningerne er altid min! Bum.

John Frieda 7-day volume:
Dette produkt er designet til at give håret volume og struktur i op til 7 dage – Selv efter 2-3 hårvaske, skulle denne kunne bevare volumen i håret.
Først skal man vaske håret med en shampoo og skylle ud. Man skal sørge for, at håret er håndklædetørt, så vrid så meget vand ud af håret, som du kan. 
Derefter påfører man 3-4 pump (alt afhængig af, hvor langt dit hår er) af produktet og fordeler i håret – I særdeleshed i bunden, som dermed er med til at skabe hele volumen-effekten.
Lad produktet sidde i 3-5 minutter og skyl derefter håret.
Jeg oplever øjeblikkelig volumen, når jeg har føntørret håret – Håret føles noget mere struktureret, og lidt ligesom, når man har brugt tørshampoo i håret.
Det er rart at arbejde med håret efterfølgende, hvor man blot behøver at rode lidt i bunden og så puffes håret ligesom op, hvis man kan sige det sådan.
MEN jeg oplever også, at effekten er lidt ligesom en ballon – Volumen fiser ligesom lidt ud af håret i løbet af en nat/dag. Og jeg oplever også, at håret bliver mere “fedtet” i bunden efter blot en dag.
Dog skal det siges, at går man så i bad dagen efter og vasker håret, vender volumen tilbage. Men kun, i mit tilfælde, to gange – Oplever ikke volumen efter tre hårvaske.
Har man fladt, trist hår, så er den værd at afprøve. Prisen er : 129,- og den kan købes i, blandt andet, Matas.
Kerastase Elixir Ultime oil shine spray:
Kerastase har lanceret en ny serie : Elixir Ultime – En velduftende en af slagsen. Jeg er ved at gennemteste deres beautifying oil-conditioner også.
Spray-olien har jeg brugt hver gang efter hårvask, både i vådt og tørt hår, og sprayen giver shine, til håret uden at fedte. Jeg bruger aldrig normalt olie i andet end hårspidserne, medmindre jeg vil have slasket og fedtet hår, men dette produkt er et 2-phase produkt, der er lettere end en normal olie til spidserne.
Duften er skarp, men fader ud, efter få sekunder og håret dufter derefter skønt og friskt.
Jeg har også sprayet let henover håret om morgenen, for at få shine og blødhed til mit til tider, matte hår.
Jeg er ret vild med emballagen, som er af stabilt glas – Super elegant og lækkert design. Prisen for dette produkt er 299,-
– Mette Milan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *