Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter · Make-up. · Tips og tricks

Hvordan får man make-uppen til at holde dagen igennem?

I kender det sikkert – Make-uppen er lagt, og tre timer efter sidder det ikke engang i nærheden af, hvordan det så ud, da det først blev lagt. 

Øjenskyggen sidder i linjen ved øjenlåget, de tørre bumser stritter frem, læbestiften er forsvundet, og hvor dælen er blushen blevet af?

Det findes der hjælpsomme råd mod og til, som man kan forsøge sig med. 
 
Primer: Det er et transparent produkt, der lægger sig på overfladen af huden. Man smører den på efter serum/creme og før make-uppen – Den giver huden en silkeagtig finish, og har en udjævnende funktion på hudens struktur.
Primeren får make-uppen til at holde langt bedre dagen igennem. 
Jeg har ikke altid været den store primer-forbruger, men det er jeg begyndt på efter jeg fik købt INSTABLUR fra The Body Shop. Den gør simpelthen, at de tørre flager på og omkring en bums, ikke ses så tydeligt, når foundationen er lagt + at make-uppen holder længere. 
En primer matterer ofte huden også – INSTABLUR gør i hvert fald. Jeg har også en primer fra RIMMEL – Fix and pro, som også er rigtig god, men tyndere i konsistensen end INSTABLUR, som er meget fed i konsistensen, men ikke på huden.
 
Primer til øjenlåget: Her tænker I måske: “Kan man ikke bare smøre almindelig primer på, på øjenlåget også?” – Det har ikke den samme effekt, kan jeg konstatere, som hvis du bruger en lavet til øjenlåget. Jeg er KÆMPE fan af Urban Decays primer potion. Jeg tænker aldrig mere på, hvordan min øjenskygge sidder – Er Urban Decay under, så bliver det hele hvor det skal. Også eyelineren! Fantastisk, prisvenlig opfindelse.
 
Holdbar læbestift: Dem findes der faktisk flere og flere af – Læbestifter, der holder lidt længere, end de fleste gør. Maybelline og rimmel har lavet nogle varianter, der holder dagen igennem, men dertil må jeg sige, at jeg ikke har noget imod at påføre læbestift flere gange om dagen – Jeg oplever nemlig, at de langstidsholdbare udtørrer mine læber. 
 
Vandfast mascara: vandfast mascaraer er og bliver mest holdbar! De kan være en PAIN IN THE A.. at fjerne, men vil man undgå lemur-looket, så er det en vandfast du skal gå efter. Jeg er selv glad for IDUN Minerals VATN, som kun kan fjernes med varmt vand. 
Den bliver, hvor den skal uden at smuldre. 
 
Transperant fixeringspudder
Jeg bruger TUVA fra IDUN Minerals HVER dag – Det er en farveløs pudder, der gør overfladen på huden mat og jævn, men som også fixerer og gør, at hele looket holder bedre. 
Uundværlighed blandt mit sortiment af make-up. 
 
– Mette Milan 
 
 
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *