Alle indlæg og emner. · Hårpleje. · Hudplejeprodukter · Tests.

M2beaute lash serum.

Jeg tror sgu jeg starter med at lægge billedet op: 
IMG_2740

Er det ikke vildt? Ca. 2 måneder med M2 Lashes (vækstserum til øjenvipperne) og vipperne er simpelthen blevet så lange og fine, at de snart rører brynene! 
Billedet her er taget med to måneders mellemrum med den samme mascara (SILFR fra IDUN Minerals) 
Ingredienser som : MDN, biotin, hyaluronsyrer m.m. er med til at give dette resultat.
 
Jeg har faktisk prøvet M2 Lashes før – Jeg gav dog op efter få gange den gang, fordi det gav svie på øjenlåget, og det var jeg super utilpas med. Og bange for. 
Men jeg valgte at give produktet en chance til for to måneder siden, og det er jeg glad for! Svien er der stadig tildeles, men ikke så det ikke kan holdes ud. Det er de første 10 sekunder, der prikker på øjenlåget, og så forsvinder det – Det der til gengæld ikke forsvinder, er de laaaange vipper 🙂
 
Jeg er glad for resultatet – I kan læse mere om M2 lashes her.
Prisen på 990,– kan være med til at skræmme mange væk, men jeg vil 1000 gange hellere give 990,- for et naturligt resultat, end jeg vil smide 5-800,- efter falske vipper hver anden måned. Nu har min oplevelse med påsatte vipper været uheldig (!!!!) og forhåbentlig er der andre, der har haft en succes ud af det, men igen : vækstserum = THE SHIT! 🙂
 
– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *