Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter · Tips og tricks · Uren hud.

Trykker du??

Jeg blev inspireret af en engelsk skønhedsblogger, Caroline Hirons, den anden dag, til at skrive dette indlæg. Nemlig om: Bumse-trykkeri. I kan læse hendes indlæg på engelsk lige her.

Jeg blev faktisk helt glad, da jeg læste hendes indlæg – Jeg gør det alle andre gør : popper bumsen. Og så gør jeg (næsten) alt det rigtige imens og efterfølgende. Det var da også helt rart at læse. 
Når Børge dukker op i ansigtet, så kan jeg simpelthen ikke bare sidde passivt og kigge på, at den ligesom formerer sig og vokser, som Pinocchios næse. Den skal trykkes UD! 
Jeg rører helst ikke ved den, når den ikke kan ‘ses’ udenpå huden (noglegange kan man bare mærke, at der er en på vej), og så er det bedst IKKE at pille, for de kan forsvinde af sig selv!
Men kan den ses, så kan jeg ikke koncentrere mig om andet, overhovedet, før den er trykket ud. 

FØRST : Rens huden og vask hænderne grundigt! Altid, som det første, inden du rører ved dit ansigt. 
Derefter vikler jeg ALTID pegefingrene ind i papir. Kleenex er de bedste. Dem fra boksen. 
Grunden til at man SKAL gøre det, er pga bakterier, som ikke er noget, der skal på fingrene eller under neglene, så man kan smitte sig selv med flere bumser hist og her. Med et stykke papir på hver finger, trykkes fætteren ud i papiret, og kan smides ud med det samme. Skal der trykkes mere, så på med nyt papir og videre. 
Derudover er det lettere at få den trykket ud med papir viklet om fingrene.
Jeg har en gang fået at vide af en uddannet kosmetolog, at man skal trykke, til der kommer blod ud – Derved ved man, at alt er kommet med ud…. Sagde hun… DON’T
Man skal trykke til man se lyserød væske komme ud og stoppe. Kommer der blod er det for sent = sår OG ar. Det har jeg lært ved at læse Caroline Hirons indlæg, og det er sandt. Det er et helt andet udfald, der kommer ud af det.
Bagefter plejer jeg altid at putte noget syreholdig på området – Det svier, som ind i helvede, men det renser og dræber de bakterier, der hygger sig der, og derved heles processen hurtigere. Jeg bruger Skyn Icelands Nordic peel pads. De er super effektive generelt. Jeg holder det på urenheden, trods svie, i nogle sekunder og slipper.
Caroline Hirons anbefaler, at man smører olie på stedet efterfølgende, for at undgå, at det udtørrer og laver en dejlig rand af tør hud i flere dage efter, som kan ses under foundation og concealer – Hun anbefaler at gøre det mindst tre gange i løbet af dagen. Det har jeg taget til efterretning, og det er sandt – Det reducerer helt tydeligt tørheden, man kan få efterfølgende.
Det er vigtigt, at man renser området for make-up og snavs, når man kan i løbet af dagen. Efter arbejde – Før man laver aftensmad. Rens området for bakterier, smør med fugt. 
Jeg renser med syreholdige væsker i nogle dage efterfølgende for at rense og eksfoliere, og så sørger jeg, som sagt, for fugt. 

Hvordan gør I? Kan I lade fætteren sidde, eller er I også “poppers”?

– Mette Milan 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *