Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter · Tests.

MaskerAid sheet masks!

Her i starten af ugen, kom der noget nyt til mig fra Wegabeauty ApS, som jeg skulle teste løs af (sponsorerede produkter, hvis nogen skulle sidde og få ondt i nummeren) De, der kender mig og følger med her og hos make_everything_up på IG ved, at jeg vil skide hul i, om det er sponsoreret eller ej – Meningen er MIN
 
Dette er et verdenskendt produkt – Skabt i Canada af Karyn & Michelle – Fremstillet i Korea – Sheet masks! Disse er fra MaskerAide og de er SÅ fine udenpå OG indeni! 
Alle maskerne indeholder arganolibasereteserum – Det er hovedingrediensen i maskerne. Derudover indeholder de en masse andre gode og plejende ingredienser også som : Vitamin E, Ylang-Ylang, troldhassel osv osv. 
Jeg har pt tre favoritter ud af de 6, der findes – De tre passer bare lige til min hud lige nu 🙂 
Det er : 
I DONT WANNA GROW UP – En sheet mask med fokus på at forebygge rynker, fine linjer – Ældning generelt. Den fugter utrolig meget og plejer. Dejlig beroligende maske, der efterlader huden glat og blød. Og duften er dejlig mild. 
DETOX DIVA – Et sheet med fokus på at rense ud i huden, forfine porer og absorbere urenheder. Den køler SÅ lækkert, og min hud var mere jævn, glødende og lækker efter 20 minutter med denne badgirl diva! 
ALL NIGHTER – Min favorit af alle 6! En sheet maske, der køler, forfrisker, mindsker hævelser og giver godt med fugt og pleje. Min hud ‘vågnede’ i hvert fald op efter 10-15 minutter med denne kølende sag på. Den er SÅ frisk på huden (pga pebermynteolien) og hele ansigtet udstråler : JEG ER FRISK! Virkelig en lækker maske, som dufter friskt af pebermynte. 
Maskerne er fri for en masse unødvendig “skidt” – Parabener (omdiskuteret, men ikke noget JEG personligt er bange for), skrappe blegestoffer, pigmenter, mineralske olier, kunstig parfume, glycerin og benzophenone
Så er emballagen 100% nedbrydelig og 100% genanvendelig. Hvis man er typen, der kerer sig om det og ikke mindst, naturen. 
Overraskende lækre masker – De bliver et kæmpe hit her i DK – Ligesom de er i hele verden blandt make-up artister, der smider sådan en maske på deres skønne modeller og skuespillere, før de skal i sminken. 
Jeg putter masken på ren hud, lader sidde 10-15-20 minutter, alt afhængig af, hvor meget tid jeg lige har – Så tager jeg masken af og smører/masserer resten ind i huden. 
Man kan smøre sin almindelige hudpleje på efterfølgende eller lade være. Mærk efter, om din hud overhovedet har brug for mere, efter 20-minutters maskerAide. 
I kan læse meget mere om maskerAide her : http://www.maskeraide.com/
Maskerne kan købes hos www.gettheglow.dk og snart hos www.wegabeautyshop.dk også.
 
– Mette Milan
blogger-image--2076838525
blogger-image--1172290995

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *