Alle indlæg og emner. · Hårpleje. · Hudplejeprodukter

BRAUN Silk-epil, 5.

Jeg investerede i en lille maskine efter jul – 699 kroner smed jeg efter det, der efter sigende skulle kunne holde mine blege, buttede stænger hårfri i 2-4 uger.
En epilator. Smart. Lille. Fri for barberblade. Braun silk-epil 5 hedder den. Den har 40 pincetter i sig. Alene det burde havde fået mig til at holde mig LANGT fra maskinen. Men, nej, nej – Det skulle da prøves! 
Så Mette her, hun gik da gladeligt hjem og gik i gang med at fjerne hårstubbe. 
…..
Aldrig i mit liv, har jeg oplevet noget så smerteligt og ubehageligt. Jeg råbte og skreg, sang opera og bandede denne maskine langt væk. Jeg var i halv-chok efter første stribe. Hvordan kunne noget gøre så ondt?
En time senere, havde jeg fjernet hårene på det halve ben med 100 pauser indimellem. 1½ ben tilbage. Og ingen lyst, what-so-ever!
Jeg har syv tatoveringer, får af og til akupunktur i hovedet, nakken, halsen, er ikke sådan voldsomt pylret (hvis man spørger mig) men en epilering… AV.AV.AV.
Jeg lagde den kølende pose, der fulgte med, på benet op til flere gange. Det lindrede en smule, men ikke nok til at lysten ligesom vendte tilbage.
Så smed jeg maskinen i min beautykurv, og lod den ligge i nogle timer. 

Jeg havde fundet skarberen frem, og ville faktisk gå i gang før badet, men fandme nej. Det kunne da ikke passe….
Så jeg gik i gang igen. Og allerede her, kunne jeg mærke en forskel i smerteniveauet. Det var ikke så slemt længere. Det føltes nu, som små, bitte stød langs benet, og ikke som 5000 nåle, der hamrede ind i hudens overflade. 
Det gik noget hurtigere nu at få fjernet resten af hårene på benene. Pludselig blev det helt rart, fordi man ligesom kunne begynde at se effekten også. Små, sorte, stride hår blev hevet ud med roden, og jeg kunne regne ud, at det ville tage lidt tid, før de krabater voksede op igen. Meget tilfredsstillende.
Jeg måtte dog efter hårene nogle gange, da maskinen ikke lige hiver ALT ud i første omgang. Det er også ret svært at se, trods lyset i maskinen, hvor der er hår på benene. 
Maskinen kan indstilles i to hastigheder, og den lyder total vild – Blev sgu helt bange for den i starten. Lyden er muligvis med til at gøre det mere smertefuldt 🙂

Nå, men nu her, godt 14 dage efter, er der ingen tvivl at finde: Jeg vender ikke tilbage til en skraber igen. 
Det gør ondt i starten det her, ja, men det forsvinder virkelig efter et par gange, og giver bløde ben. 
Jeg ville gerne have haft en lidt mere grundig maskine, og har hørt at Braun Silk-epil 9, skulle være bedre, så den vil jeg gerne have afprøvet en dag. Men når vi snakker et par tusinde korner, skal en epilator også være det værd, før man investerer i det.
Silk epil 5 er en super god startmaskine, som ligger godt i hånden. Den kan ikke køre uden strøm sat til – Her kunne jeg godt have ønsket en uden ledning, som man kunne tage med i badet, eller udenfor, når det bliver sommer osv.

Jeg har lige, en gang i ugen, været efter nogle hår hist og her, som er vokset i smug, som jeg ikke havde set første gang, men ellers, er jeg tilfreds med resultatet. 

– Mette Milan 

B0077PLO60_1lg._CB338985399_


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *