Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter

På med fugten!

Det er pisse koldt for tiden – og fugtigt. 
Denne vejrsituationen er ikke hudens bedste ven kan jeg fortælle jer. Det er hårdt for huden pt – Især hvis man hopper den “dybe” fugt over og “bare” smører sin daglige creme på. 
Hvad mener jeg med “dyb fugt“? Jeg mener, at en ansigtsolie eller et serum, er “dyb fugt” forstået på den måde, at begge dele trænger dybere ned i huden/hudlaget end vores almindelige dagcreme gør. Dagcremen arbejder på huden, og slides af/fordamper i løbet af kort tid, hvor i mod et serum eller en olie trænger ned og arbejder nede i huden. Den holder på fugten og sørger for, at vores hud trivedes uanset vejret. 
FUGT er så essentiel – Så vigtigt – Ole Henriksen har udtalt, at der er en smart måde at teste hudens fugtniveau på – Ved at køre hændernes knoer ned ad kinderne. Glider knoerne nedover huden så let, som ingenting mangler huden fugt – Giver huden en smule modstand, mens man kører knoerne nedover, er huden fugtmættet. Det er faktisk noget jeg gør hver dag – Tester min hud på den måde. Om den nu har fugt nok i sig.
Og det har den oftest ikke. 
Jamen, hvad giver så vores hud nok fugt? 
Som I ved, er jeg STOR fan af serummer, og i denne tid også olie. Jeg smører aldrig bare en creme på min hud længere – Det har jeg ikke gjort i flere år. Altid en serum på først, og SÅ min creme. 
De serummer jeg bruger dagligt, er fra Codage. De har en lang række af serummer til alle hudtyper, som I kan finde lige her. I
 forhold til fugt, bruger jeg lige nu: Codage OH MY COLD, som giver optimal kuldebeskyttelse. Codage no 3, som også giver godt med fugt og glød og Codage no 1, som booster hudens fugtniveau med op til 80% på få timer. 

Oliemæssigt er jeg helt tosset med Skyn Icelands ‘Arctic face oil’ som kan købes her – Den er bare god for huden i dette vejr. Den fugter, fedter ikke (synes jeg) og kan bruges i hårets spidser / på neglebåndene også. Elsker multitaskende produkter.
Rønsbøls olie ‘Clinic face oil’ er også rigtig lækker. Så de to veksler jeg imellem. 
Når så enten olie eller serum er kommet på, smører jeg dagcremen på. Jeg bruger næsten kun Embryolisse Lait creme Concentre. Den fungerer bare godt for mig og min hud. Jeg har prøvet utallige dagcremer, men denne vender alligevel konstant tilbage. 

Natcremerne varierer jeg dog noget mere imellem – Her skifter jeg mellem Codage NUIT, Beaute Pacifiques super 3 booster, Embryolisse (igen) Ziaja facial cream osv. 
1-2 gange i ugen fugtmætter jeg yderligere med en fugtmaske. Det er guld værd. Codages fugtmaske, Origins fugtmaske og Embryolisses fugtmaske er mine favoritter. 
– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *